iPhone neden seviliyor?

Tabii yeni IPhone'ları bilemem. Ben eski iPhone 6 kullanıcısıyım ve çabuk biten pil IPhone'umun kabuslu rüyasıydı.

Aslında benim de geçen sene bataryam öyleydi. Sonda 300 liraya yan sanayi batarya aldım, aradan 1 sene geçti bir sorun çıkartmadı ve ortalama 4 saat ekran süresi alıyorum, yeni cihazların bataryası iyi diye biliyorum ama ekran süresi hakkında bilgim yok.

Gerçekten hala soruyu kendime soruyorum insanlar neden IPhone'a bu kadar para döküyor? Bilen birisi yanıtlasın lütfen tartışmaya açığım.

iOSa alisik olduklarindan dolayi genelde ve bu ulkemizde ozellikle oldukca fazla. Hatta sanirim Amerika da Samsung IPhone'u satislarda gecti diye biliyorum gecen oyle haber gormustum dogru ise. Maalesef insanlar A15'ten iPhone 15 Pro'ya geciyorlar AA iPhone cok iyi diyorlar ama Samsung'un amiral gemileri de iPhone kadar iyidir hatta belki daha iyi.

Daha ucuza yüksek performans, fakat kısa vadeli özellikle Xiaomi için. Eğer yeniden Android alacak olursam ya amiral gemisi, ya da orta segment Samsung alırım.

@v3rtecc Çin markaları maalesef kısa vadeli cihazlar oluyor kullanıcılarının Custom ROM kurmasına şaşmamalı Samsung her hali ile iyi. Eski teknolojilerini güncelleyip getirseler Android'in en sağlam markası olabilirlerdi.

Ben 14 Pro Max kullanicisiyim, gecen gun magazadaki S24 Ultra ile performansi karsilastirdim, kamerasi acik ara farkla cok daha iyi.

iPhone 14 Pro Max'inmi daha iyi?

Açıkçası başta ekosistem uyumluluğu ve video performanslarının ağır bastığını düşünüyorum. Ben daha ziyade bu yönünü seviyorum. Kamerada da bence daha doğal çekimler yapıyorlar emsali Android rakiplere göre. Stabilite falan geçin bu işleri. iOS artık stabil değil. İşin daha garibi bizim insanımız iPhone 11 ve sonraki modellerle iPhone görüp IPhone'un tüm modellerini görmüş, tüm iOS sürümlerini neredeyse kullanmış bizler eleştirince gözlerini kör edip savunmaya geçiyorlar özellikle bizim ülkede. Sonradan görmelik bu olsa gerek. Bu bence sevgi de değil.

Gerçekten öyle 12 kullanan tanıdığım vardı performans olarak cidden 14'ten farkını göremedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…