Dostum bence ikisi de kafa kafaya, çok da abartmaya gerek yok ki eğer fotoğraf da S23 tokatlar dersen, video da IP13 tokatlar ne yazık ki. Sosyal medyayı işi olarak kullanıp ticaretini yapan biri IP dışında telefon kullanıp da içerik atmaz bu da en büyük kanıtıdır. Zaten ben demiyorum DxOMark diyor, seni şöyle alalım;
Eki Görüntüle 1958016
S23 photo yani fotoğraf skoru 129, video skoru 137.
Eki Görüntüle 1958017
iPhone 13 photo yani fotoğraf skoru 133, video skoru kocaman bir 144.
S23 serisinin harika ötesi optik lensi yüzünden Zoom'dan puanı vermişler de vermişler, bokeh yani portre modundan da vermişler puanı ki Allah aşkına kim 7/24 porte modunda çekiyorsa artık. Kim 10X optik kullanıyorsa artık. Düz fotoğrafta bile DxOMark -en köklü kamera performansı kıyaslayan sitelerdendir- daha yüksek puan vermiş IPhone'a adam tokatlar diyor. Neyse kamerada tokatlasın hadi de video veya ekmek yedirecek sosyal medya içeriği için alınacaksa S23 alınmaz işte kardeşim. İşlemci olarak da Allah rızası için bana de ki SD8GEN2 (S23) 120 FPS oyun açıyor, iPhone 13'SE 5 FPS falan açıyor. Lütfen bunu söyle bana

S23 120Hz olmasa emin ol insanlar ve sen bu kadar önermezsiniz çünkü pil olarak da iPhone her zaman en üstte tüm drain testlerde. Eminim ki 2021 IP13 S23'ten şu an fazla çıkartıyor olabilir, sebebi de 60Hz'dir diyelim hadi ona. Neyse iki cihaz aynı fiyatta olsa sen bile IP13 alırdın zaten tek fark TR'nin saçma fiyatlandırması ki S23 çıktığında 22'lere kadar düştü, IP serileri 4-5 lira daha pahalıydı şimdiyse yaklaşık 10 bin TL daha pahalı. Satıp tekrar alırsın cebine 5-6 lira kalır