iPhone önerisi

• Konuyu başlatan Adis
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 462
Riskten kastım şu: IMEI kaydı yapmadan bir yurt dışı iPhone alırsanız, 4 ay sonunda telefonun şebekesi kapanır ve yalnızca Wi-Fi ile kullanılabilir hale gelir. Yani:

• Arama, SMS ve mobil veri kullanamazsınız.
  • Sadece Wi-Fi bağlantısı olan yerlerde internet kullanabilirsiniz.
  • Eğer IMEI kaydı yapılmazsa, fiziksel SIM veya eSIM ile şebeke bağlantısı sağlanamaz.
Eğer bu durumu sorun olarak görmüyorsanız, o zaman sizin için bir risk olmayabilir. Ancak uzun vadede bu cihazı kullanmak istiyorsanız, şebeke olmadan ne kadar iş görebileceğini iyi düşünmek gerekir
4 ay idare edilir bir şekilde küçük bir telefonla vesaire.

4 ay idare edilir bir şekilde küçük bir telefonla vesaire.
hocam uzun uzun yazdım, yardımcı olmaya çalıştım başka aklınızda soru var mı? sorularınızı giderdiysem çözüldü olarak işaretleyebilirsiniz :)

Çıkabildiğiniz kadar çıkıp 2. El iPhone 13 Yurtiçi cihaz mantıklı olur aksi taktirde kesinlikle 11 felan almayın parayı çöpe atmayın. Eğer çift telefon kullanmayı göze alıyorsanız yd mantıklı ancak büyük bir zahmet olduğunu unutmayın

Teşekkürler, sadece iphonelerden beni 2 3 yıl hangi modeller rahat götürür
  • Bütçeniz varsa → iPhone 13 (Yurt İçi) en mantıklısı.
  • Biraz daha güçlü isterseniz → iPhone 13 Pro (Yurt Dışı, IMEI kaydı şart).
  • Uzun vadeli en iyi seçenek → iPhone 14 Pro (Yurt Dışı, IMEI kaydı şart).
Yurt dışı cihaz alıp IMEI kaydı yaptıramazsanız 4 ay sonra kapanır. O yüzden yurt içi iPhone 13 en güvenli tercih olabilir

• Bütçeniz varsa → iPhone 13 (Yurt İçi) en mantıklısı.
  • Biraz daha güçlü isterseniz → iPhone 13 Pro (Yurt Dışı, IMEI kaydı şart).
  • Uzun vadeli en iyi seçenek → iPhone 14 Pro (Yurt Dışı, IMEI kaydı şart).
Yurt dışı cihaz alıp IMEI kaydı yaptıramazsanız 4 ay sonra kapanır. O yüzden yurt içi iPhone 13 en güvenli tercih olabilir
Teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı