iPhone Önerisi

Kaganiane

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhabalar, minimum 3 yıl rahat kullanmam için iPhone alacağım fakat hangi modelini almam konusunda çok kararsızım. iPhone 7 Plus düşünüyordum fakat almışken neden 8 Plus almayayım düşüncesi de var. Aklımda Plus modellerinden birini almak mevcut şu an. Yardımcı olursanız sevinirim

İki model arasında 600-800 TL arası bir fiyat farkı var, para sıkıntın yoksa 8 Plus al. Iphone 8 al diyeceğim o da RAM ve batarya olarak 7 Plus modelinin gerisinde. İlerisi için 3 GB daha iyi olur, 2 GB RAM de Iphone için yeterli, 1 GB RAM miladını doldurdu. Yavaş yavaş 2 GB da öyle olacaktır.

Bu adresten iki telefonu da direkt Apple sayfası üzerinden detaylı olarak karşılaştırabilirsiniz. Ben 800TL'lik bir fark göremedim fakat bütçe sıkıntın yoksa 8 Plus alman daha iyi...

Bu adresten iki telefonu da direkt Apple sayfası üzerinden detaylı olarak karşılaştırabilirsiniz. Ben 800TL'lik bir fark göremedim fakat bütçe sıkıntın yoksa 8 Plus alman daha iyi...

Öncelikle cevaplarınız için teşekkürler. Bütçe kısmında tabii ki sınırlamalarım var fakat hepsiburada üzerinden taksitle almayı planlıyorum ve taksite böldüğünüzde her ay ödenecek tutarda ₺5 kadar ufak bir fark oluyor. Sizin de bahsettiğiniz gibi RAM ve batarya bakımından modellerin Plus olanlarını düşünüyorum. Sizce iPhone 7 Plus ile 3-4 sene rahat götürülür mü?

iPhone6’yı ilk çıktığında almıştım hala kullanıyorum sadece 2018 başında bataryasını değiştirdim hiç bir sıkıntım yok. En güncelini almanız bir sene daha fazla kullanacağınız anlamına gelir. 5 liraysa değer, 8 Plus almalısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…