iPhone önerisi

Aigisthose

Kilopat
Merhabalar, artık üniversite gereği oyunlardan falan zaten uzaklaşmıştım ve artık elime geçen 9000 TL'yi bir Macbook ve iPhone almayı düşünüyorum fakat artık oyunlarla alakam yok.
Tavsiye verirseniz sevnirim.

Not: ASUS, Sony tarzı telefonların görünüşü olsun sevmiyorum, onlar harici verirseniz sevinirim, şu an J7 Core var.

Telefona ayıracağınız bütçeyi söylerseniz daha fazla yardımcı olabilirler.

6S aşağısını alma 6S yukarısı için de kullanım türüne göre tercih et.

O kadar para veriyorsan 8 den aşşası alınmaz ama artık oda zor farklı markalara sıcak bakarmısınız ?

2 yıldır 6S kullanıyorum. Pek çok arkadaşım 7, 7 Plus, 8, 8 Plus ve X kullanıyor. Hiçbirisinde arasındaki fiyat farkı kadar teknoloji farkı yok. Biraz da popüler kültürün etkisi. Durumumun bütçeyle de alakası yok dediğim gibi kullanım tercihine göre şekilleniyor.

Benim aklıma takılan birşey var. Yavaşlatılma olayı doğru mu güncellemeler ile?
Ve tavsiye edeceğiniz modeller nedir?

Önvelikle Macbook+iphone o fiyat bütçeniz yetmez öncelikle Macbook seçiminizi yapın kalan parayla bende öneri yapayım.

Benim aklıma takılan birşey var. Yavaşlatılma olayı doğru mu güncellemeler ile?
Ve tavsiye edeceğiniz modeller nedir?

Yavaşlatma oluyor mu bilmiyorum ama bir süre sonra telefona destek tamamen kesiliyor ve uygulama yükleyemez hale geliyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…