iPhone önerisi

Teşekkürler.

Yavaşlatılma olayı geçerli değilse aslında benim de aklımdan 7 plus geçiyor.
7 Plusun en az 3 yılı daha var yavaşlama olayı ondan sonra başlayacaktır yeni sürüm olan iOS 12 de cihazlar hem batarya olarak hem de performans olarak daha iyi hale getiriliyor ben 7 Plus ın size herhangi bir sorun çıkartacağını düşünmüyorum.

Biraz bunu açıklar mısınız, ne gibi mesela?
Hala 5S kullananlar var mesela, kesilse onlara kesilirdi diye düşünüyorum.

Kullanım durmuyor, eğer uygulama satın alınmışsa uygun versiyona düşürülüyor. Mesela iOS9 en düşük denilebilir, iOS 8 e uygulama güncellemeleri gelmiyor. Macbook olarak air düşünüyorsanız 9000TL yeter diye düşünüyorum.

Macbook air işe yarar mı, en azından League Of Legends'i açmalı.

Öncelikle yavaşlatma olayından bahsedeyim. Pil sağlığı düşerse yavaşlıyor. Bunu kapatabiliyorsunuz. İsteğinize bağlı tamamen. Ancak kapatırsanız pil kullanımında sıkıntılar çıkmaya başlıyor. Pili yenilerseniz tekrar ilk aldığınızdaki gibi kullanabiliyorsunuz. Onun dışında Mac ve iPhone’ un uyumu mükemmel. Windows konusuna gelirsek, Mac’ i Windows’ la mı kullanacaksınız?

Bir firmadan aldığım bilgiye ve gösterdiğine göre, 2 işletim sistemini'de Apple'ın kendi sisteminde izin verdiği Windows ve Mac'i aynı anda kullanma seçeneği ile boot camp olması gerekiyor adı, aynı anda kullanabiliyoruz.
Uzak masaüstü gerekli bana fakat bulamadım bu sebepten Windows kurmam gerek ekstra.

Evet bootcamp yardımcısı kullanarak kurabiliyorsunuz şuan ben de kullanıyorum hem windows hem maci 1TB HDDyi 300GB Windows 700GB Mac olarak bölüntüledim çok basit bir işlem mac konusunda aklınıza bir şey takılırsa yazabilirsiniz.

Ekstra HDD mi taktınız?
Benim bildiğim SSD oluyor sadece, ekstra birşey takamıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…