Pluxy01 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Kasım 2016 Mesajlar 6.534 Çözümler 40 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2021 #11 Apple ekosisteminin iki faydasını görüyorum. 1. Telefondan kopyaladığında bilgisayardan yapıştırabiliyorsun. Ya da tam tersi. 2. Air drop. (Hayat kurtarıcı.)
Apple ekosisteminin iki faydasını görüyorum. 1. Telefondan kopyaladığında bilgisayardan yapıştırabiliyorsun. Ya da tam tersi. 2. Air drop. (Hayat kurtarıcı.)
T turanicboi Hectopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 420 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2021 #12 Gardrop Fuat dedi: Sadece canlı derse gircekseniz iPad veya Windows bir laptop alabilirsiniz. Oldukça pahalı bir alet. Genişletmek için tıkla... Yok ben Hackintosh yapacaktım gariban MacBook alabilir mi sanki JenLedger dedi: Garip bir soru. Iphone varken ne işinize yarıyor? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum, canlı derslere falan girerim Son düzenleme: 16 Şubat 2021
Gardrop Fuat dedi: Sadece canlı derse gircekseniz iPad veya Windows bir laptop alabilirsiniz. Oldukça pahalı bir alet. Genişletmek için tıkla... Yok ben Hackintosh yapacaktım gariban MacBook alabilir mi sanki JenLedger dedi: Garip bir soru. Iphone varken ne işinize yarıyor? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum, canlı derslere falan girerim