Serdar ak Megapat Katılım 5 Şubat 2017 Mesajlar 671 Yer İstanbul Daha fazla Meslek Öğrenci 9 Nisan 2019 #1 Arkadaşlar sorunu başlıkta söyledim. Telefon hücresel veride ve iPhone 6s. Son güncellemeyi yapmadım yapmak da istemiyorum boşa yer kaplıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Nisan 2019
Arkadaşlar sorunu başlıkta söyledim. Telefon hücresel veride ve iPhone 6s. Son güncellemeyi yapmadım yapmak da istemiyorum boşa yer kaplıyor.
Kj0ric Decapat Katılım 1 Temmuz 2018 Mesajlar 4 26 Ağustos 2019 #3 Ben de aynı sorunu yaşıyorum. Appstore’dan hücresel veri ile 200mb üstü uygulama indirmek için saat ve tarih ayarını değiştirmek gerekiyormuş ama otomatik ayarlama tuşu çalışmıyor.
Ben de aynı sorunu yaşıyorum. Appstore’dan hücresel veri ile 200mb üstü uygulama indirmek için saat ve tarih ayarını değiştirmek gerekiyormuş ama otomatik ayarlama tuşu çalışmıyor.
Kibele Centipat Katılım 8 Ekim 2019 Mesajlar 2 8 Ekim 2019 #4 Serdar ak dedi: Arkadaşlar sorunu başlıkta söyledim. Telefon hücresel veride ve iPhone 6s. Son güncellemeyi yapmadım yapmak da istemiyorum boşa yer kaplıyor. Eki Görüntüle 384319 Genişletmek için tıkla... Şuan aynı sorunu yaşıyorum, konum servisleri ve sistem servisleri açık Çözüm yolu nedir acaba Dosya Ekleri 6E42AC0C-796B-4926-AE8F-50CE2D484D94.png 98,4 KB · Görüntüleme: 1.177 D127489A-C28A-4D8D-B61B-1BAF6325D8F7.png 29,3 KB · Görüntüleme: 850
Serdar ak dedi: Arkadaşlar sorunu başlıkta söyledim. Telefon hücresel veride ve iPhone 6s. Son güncellemeyi yapmadım yapmak da istemiyorum boşa yer kaplıyor. Eki Görüntüle 384319 Genişletmek için tıkla... Şuan aynı sorunu yaşıyorum, konum servisleri ve sistem servisleri açık Çözüm yolu nedir acaba
FLISEOS Centipat Katılım 20 Ekim 2019 Mesajlar 2 20 Ekim 2019 #5 Merhaba, düşük güç modunu kapatırsanız sorununuz çözülecektir herkese iyi günler dilerim
Kibele Centipat Katılım 8 Ekim 2019 Mesajlar 2 29 Ekim 2019 #6 FLISEOS dedi: Merhaba, düşük güç modunu kapatırsanız sorununuz çözülecektir herkese iyi günler dilerim ✌ Genişletmek için tıkla... Teşekkür ediyorum yalnız çözüm olmadı
FLISEOS dedi: Merhaba, düşük güç modunu kapatırsanız sorununuz çözülecektir herkese iyi günler dilerim ✌ Genişletmek için tıkla... Teşekkür ediyorum yalnız çözüm olmadı
C -_Cexz Centipat Katılım 1 Aralık 2019 Mesajlar 1 3 Aralık 2019 #7 Merhabalar ekran süresi programını kaldırırsanız düzelir fakat şifresini bilmiyorsanız bilgisayarınız varsa youtubeden izleyin yoksa tek çare sıfırlamak -_Cexz dedi: Merhabalar ekran süresi programını kaldırırsanız düzelir fakat şifresini bilmiyorsanız bilgisayarınız varsa youtubeden izleyin yoksa tek çare sıfırlamak Genişletmek için tıkla... Edir ekran süresi ayarlardan açılır -_Cexz dedi: Merhabalar ekran süresi programını kaldırırsanız düzelir fakat şifresini bilmiyorsanız bilgisayarınız varsa youtubeden izleyin yoksa tek çare sıfırlamak Edir ekran süresi ayarlardan açılır Genişletmek için tıkla... Ayarlardan bak ekran süresi yazar onu kapat Son düzenleme: 20 Aralık 2019
Merhabalar ekran süresi programını kaldırırsanız düzelir fakat şifresini bilmiyorsanız bilgisayarınız varsa youtubeden izleyin yoksa tek çare sıfırlamak -_Cexz dedi: Merhabalar ekran süresi programını kaldırırsanız düzelir fakat şifresini bilmiyorsanız bilgisayarınız varsa youtubeden izleyin yoksa tek çare sıfırlamak Genişletmek için tıkla... Edir ekran süresi ayarlardan açılır -_Cexz dedi: Merhabalar ekran süresi programını kaldırırsanız düzelir fakat şifresini bilmiyorsanız bilgisayarınız varsa youtubeden izleyin yoksa tek çare sıfırlamak Edir ekran süresi ayarlardan açılır Genişletmek için tıkla... Ayarlardan bak ekran süresi yazar onu kapat
A Ali İhsan Yıldız Megapat Katılım 19 Mart 2015 Mesajlar 83 24 Ocak 2022 #8 Ayarlar-Ekran süresi-Tüm aygıtlarda paylaş butonunu kapatırsanız sorun çözülür.
yiiğittt Hectopat Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 33 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2022 #9 Serdar ak dedi: Arkadaşlar sorunu başlıkta söyledim. Telefon hücresel veride ve iPhone 6s. Son güncellemeyi yapmadım yapmak da istemiyorum boşa yer kaplıyor. Eki Görüntüle 384319 Genişletmek için tıkla... Aynı sorunu yaşıyorum çözümü nedir?
Serdar ak dedi: Arkadaşlar sorunu başlıkta söyledim. Telefon hücresel veride ve iPhone 6s. Son güncellemeyi yapmadım yapmak da istemiyorum boşa yer kaplıyor. Eki Görüntüle 384319 Genişletmek için tıkla... Aynı sorunu yaşıyorum çözümü nedir?