iPhone Pil Değişimi Ücretsiz mi ?

fikolokko

Hectopat
Arkadaşlar Apple'ın sitesine girdiğimde pil değişim ücretleri alanında şöyle bir fiyatlandırma tablosu mevcut;
F43D2E4C-9C67-43DD-9271-EFB12B2EFC68.jpeg

Eğer garantimiz devam ediyorsa bir kereliğine ücretsiz mi değişim oluyor ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Pil sorununuz olduğunu düşünüyorsanız Apple ile iletişime geçin. Şarj döngüsü gibi detaylar ve bunun sonucunda bataryanın durumunu kıyaslıyorlar. Lityum pillerin şarj döngüsü ve yıl bazında kapasite kaybettikleri bir gerçek. Olağan dışı bir kayıp varsa ve kullanımı engelliyorsa garanti kapsamına gireceğini düşünüyorum. Normal kapasite kayıpları ise garanti kapsamında değerlendirilmeyecektir büyük ihtimalle.

Eğer bataryanda sorun varsa ve garantin devam ediyorsa telefonu garantiye ver ya yeni cihaz verirler yada pil değişimi yaparlar. Garantin yoksa 130 liraya değiştirirsin, pil değişimi için telefonu satın aldığın süreden itibaren 800 kereden az sarj etmiş olman gerekiyor.

Pil Sağlığı (Beta) kısmından batarya durumuna bakın. Kapasite olarak belirgin düşme varsa gönderin. Sorgusuz 1 defa ücretsiz değiştiriyorlar garantisi bitmeden.
bataryam 2-3 hafta içinde %2 düşüş yaşadı.bence bu büyük bir kayıp.öyle değil mi ?
2018 sonuna kadar garanti kapsamındakilere sen pil sorunu belirtirsen pil değişimi yaparlar.

Memnun değilse değiştirsin. Bu programa SE modeli de dahil.
6s plus dahil mi acaba ?
***Apple Destek ile görüştüm***
Cihaz 500 defa şarj edilirse pil sağlığı %80 e kadar düşebilirmiş.Benim cihazım 497 defa şarj edilmiş :) Ama tüm testler yapıldığında cihazımın performansı düşüş yaşamış gibi görünüyormuş.Bunun bende farkındaydım zaten.Bir uygulamadan başka bir uygulamaya geçip ardından tekrar ilk uygulamaya döndüğümde uygulama yeniden başlatıyordu kendini (sıfırlıyordu) yakın zamanda randevu alıp Genius Bar'a gideceğim bakalım

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı