S sedaatKaya Femtopat Katılım 22 Mart 2025 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2025 #1 Arkadaşlar 2 el iPhone aliyorum. Pil 95 devir 280 küsurlerde mesela fazla geliyor devir sayısı. Pilde bir oynama yapilmis midir diye düşünüyorum da gereksiz mı takıyorum? Aydınlatırsaniz beni sevinirim. sedaatKaya dedi: Arkadaşlar 2 el iPhone aliyorum pil 95 devir 280 küsurlerde mesela fazla geliyor devir sayısı pilde bir oynama yapilmis midir diye düşünüyorum da gereksiz mı takıyorum aydınlatırsaniz beni sevinirim. Genişletmek için tıkla... Ya da 91 500 devir normal mi acaba piljn daha az olması gerekmez mi? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Nisan 2025
Arkadaşlar 2 el iPhone aliyorum. Pil 95 devir 280 küsurlerde mesela fazla geliyor devir sayısı. Pilde bir oynama yapilmis midir diye düşünüyorum da gereksiz mı takıyorum? Aydınlatırsaniz beni sevinirim. sedaatKaya dedi: Arkadaşlar 2 el iPhone aliyorum pil 95 devir 280 küsurlerde mesela fazla geliyor devir sayısı pilde bir oynama yapilmis midir diye düşünüyorum da gereksiz mı takıyorum aydınlatırsaniz beni sevinirim. Genişletmek için tıkla... Ya da 91 500 devir normal mi acaba piljn daha az olması gerekmez mi?
rhylla Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 2.275 Çözümler 8 7 Nisan 2025 #2 15 serisi ve üstünde 1000 şarj döngü garantisi mevcut. Bu sebep ile yeni nesil cihazlarda şarj döngüsü 500 olana kadar %90 larda seyretmesi normal.
15 serisi ve üstünde 1000 şarj döngü garantisi mevcut. Bu sebep ile yeni nesil cihazlarda şarj döngüsü 500 olana kadar %90 larda seyretmesi normal.