iPhone Pil Ve Kulaklık Değişimi

FemoMadnes

Kilopat
Merhaba, iki sorum var. Telefonumun kulaklığını ücretsiz değişim yapmıştım. Tekrar değişim mümkün mü? İkincisi ise telefonumun pil sağlığı %92 ve toplam 937 kez şarj edilmiş olup bu ayın 17’sinde ikinci senesini doldurmakta. Pili ücretsiz değiştirebilir miyim? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sevgili dostum, Apple yetkilisiyle konuştuğumda bataryamın çok fazla şarj edilmesi yüzünden yıprandığını söyledi. Ayrıca benim böyle bir hakkım varken sonuna kadar kullanma hakkım olduğunu da belirteyim. Soruma cevap arıyorum. İyi günler.

Çok şarj ettiysen Apple'ın suçu ne kullanıcı hatası. O zaman çok kullandın telefonu kasası yıprandı onuda değiştirsinler. Hele hiçbir sorunu olmayan kulaklığı değiştirmek istemen bu hakkı gasp ettiğin anlamına geliyor.

Çok alelade cevaplar veriyorsunuz. Ne yapalım telefonu şarj mı etmeyelim? Hem nereden biliyorsunuz kulaklığımda bir sorun olmadığını? Konuyu başka yerlere saptırarak bir yere varamazsınız. Konuma cevap arıyorum. Tartışmaya yeltenecek değilim.

Pil ne zaman değişir telefon saçma sapan şekilde kapanıyorsa, şarj %30 %40 gösterdiği halde birden kapanıyorsa bataryanın arızalı olduğunu gösterir. 2 sene kullanmışsın telefonu batarya %90nın altına bile düşmemiş değiştirmezler yani. Kulaklığın arızasını yine belirtmemişsin doğal olarak sağlam olduğu anlaşılıyor onuda değiştirmezler.

Öncelikle cevabın için teşekkür ediyorum. En başta bu şekilde cevap verseydiniz aramızdaki iletişim daha açık ve net olabilirdi. Sağlık olsun. Konumuza dönecek olursak bataryam demek ki iyi dayanmış. Böyle devam edeceğiz anlaşılan. İkinci soruma gelecek olursak, ilk gönderişimde bass aşırı derecede azalmıştı ve sağ taraftan ses çok az geliyordu. Serviste değişim oldu. Fakat bu kulaklığımda da benzer sorunlarla karşılaştım. Sorum şuydu: 2. kez serviste değişim oluyor mu? Yoksa sadece bir tane hakkımız mı var?

İphonelarda 500 şarj döngüsünden sonra değişim ücretsiz olmuyor dostum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…