iPhone pilini Gürgençler'de değiştirmek

Evil Belief

Kilopat
Makaleler
4
iPhone 8'imin pil sağlığı %78'e düştü. Garantisi bittiği için ücret karşılığında orijinal pille değiştirmek istiyorum.

Apple Destek uygulaması Ankara'da en yakın yer olarak Gürgençler mağazasına yönlendiriyor. Daha önceden deneyimi olan arkadaşımız var mı?

Şikayetvar'da çok fazla şikayet okudum, güvenilirliğinden emin olamadım.

Güvenebilirsin. Resmi Apple Türkiye satıcısı. Ben bugüne kadar birkaç alışveriş yaptım ve sıkıntı yaşamadım. Memnun kaldım. Bilgine.

Şikayetvar'ın amacı bu zaten, sadece şikayet okumak. Olumlu bir şey beklemiyorsunuzdur herhalde.
Haklısınız Sayıca çok fazla geldi ve az sayıda çözüme kavuşturulmuş.
Şikayetler genelde Cepa mağazasından. Ankamall'dekine gideyim en iyisi.

İstanbuldayım, gürgençlerin 2600 TL masraf çıkardığı ürünü zorlu Center da bedavaya değiştirdim. Bir daha asla ve asla gürgençlerle iş yapmam.

Ben zamanında Gürgençler Cepa'da 8 Plus'ımın bataryasını orijinali ile değiştirdim. Hiçsorun yaşamadım.

Çoğu müşteri artniyetli maalesef ya da istediği olmadığında çığırtkanlık yapıyor. Şikayetvar'daki şikayetlerin tamamı, orayı tercih eden müşterlerin tamamı anlamına gelmiyor malum.

Yani atıyorum yılda 100 müşteri gidiyorsa toplamda, şikayetvar'a başlık açan bunların 5'i 10'u.

Şikayetvar'a bakacak olursak adım atamayız zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…