Nahz Kilopat Katılım 15 Nisan 2018 Mesajlar 324 Çözümler 2 5 Mayıs 2021 #1 IPhone'da SIM kartımda ki kişileri kalıcı olarak temizlemek istiyorum fakat bir türlü yapamadım. Rehberden sildiğim zaman sadece telefondan siliniyor. Acaba bu kişileri nasıl kalıcı olarak komple silebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mayıs 2021
IPhone'da SIM kartımda ki kişileri kalıcı olarak temizlemek istiyorum fakat bir türlü yapamadım. Rehberden sildiğim zaman sadece telefondan siliniyor. Acaba bu kişileri nasıl kalıcı olarak komple silebilirim?
2 260112 Kilopat Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 7.035 Makaleler 2 Çözümler 44 5 Mayıs 2021 #2 iCloud hesabınızla rehberinizi eşleyin sonra rehberi eşlemeyi kapatın kapatırken bütün kişileri sil seçin.
iCloud hesabınızla rehberinizi eşleyin sonra rehberi eşlemeyi kapatın kapatırken bütün kişileri sil seçin.
Nahz Kilopat Katılım 15 Nisan 2018 Mesajlar 324 Çözümler 2 5 Mayıs 2021 #3 260112 dedi: iCloud hesabınızla rehberinizi eşleyin sonra rehberi eşlemeyi kapatın kapatırken bütün kişileri sil seçin. Genişletmek için tıkla... Ayarlardan “SIM’deki kişileri aktar” dediğim zaman aynı kişiler tekrar geliyor hocam. Telefondan değil de SIM karttan silmek istiyorum.
260112 dedi: iCloud hesabınızla rehberinizi eşleyin sonra rehberi eşlemeyi kapatın kapatırken bütün kişileri sil seçin. Genişletmek için tıkla... Ayarlardan “SIM’deki kişileri aktar” dediğim zaman aynı kişiler tekrar geliyor hocam. Telefondan değil de SIM karttan silmek istiyorum.
rofl Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Kasım 2019 Mesajlar 8.318 Makaleler 56 Çözümler 172 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Pro M1 Pro 14' • i5 13400F 4060 Ti • Magic Mouse • Aerox 3 Cinsiyet Erkek Meslek Design Engineer 5 Mayıs 2021 #4 Nahz dedi: Ayarlardan “SIM’deki kişileri aktar” dediğim zaman aynı kişiler tekrar geliyor hocam. Telefondan değil de SIM karttan silmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Merhabalar. Altta verdiğim alıntıda da arkadaş aynı soruyu sormuş aylar önce. Husiza dedi: Merhaba. SIM kartta kayıtlı olan numaraları nasıl silebilirim? İşletim sistemim iOS. ÇÖZÜLDÜ- SIM kartımı evdeki tuşlu bir telefona takıp numaraları sildim ve sorunum çözüldü. Genişletmek için tıkla... Çözümü şöyle halletmiş.
Nahz dedi: Ayarlardan “SIM’deki kişileri aktar” dediğim zaman aynı kişiler tekrar geliyor hocam. Telefondan değil de SIM karttan silmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Merhabalar. Altta verdiğim alıntıda da arkadaş aynı soruyu sormuş aylar önce. Husiza dedi: Merhaba. SIM kartta kayıtlı olan numaraları nasıl silebilirim? İşletim sistemim iOS. ÇÖZÜLDÜ- SIM kartımı evdeki tuşlu bir telefona takıp numaraları sildim ve sorunum çözüldü. Genişletmek için tıkla... Çözümü şöyle halletmiş.