burakbeey Kilopat Katılım 6 Şubat 2018 Mesajlar 799 26 Mayıs 2022 #1 Merhaba. Arkadaşım beni aradığında emre veya emre can şeklinde yazıyor. Bunu sadece emre nasıl yaparım?
Merhaba. Arkadaşım beni aradığında emre veya emre can şeklinde yazıyor. Bunu sadece emre nasıl yaparım?
Abdul0234 Hectopat Katılım 5 Nisan 2022 Mesajlar 2.359 Çözümler 18 Yer İstanbul/Batışehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek 12. Sınıf Öğrencisi (YKS Sınavına Hazırlanıyor) 26 Mayıs 2022 #2 burakbeey dedi: Merhaba. Arkadaşım beni aradığında emre veya emre can şeklinde yazıyor. Bunu sadece emre nasıl yaparım? Genişletmek için tıkla... Hocam kişiye ya basılı tutuyordunuz, ya da kişiyi seçip orada düzenle var, oradan düzenlersiniz. O da olmazsa rehberin anasayfasında iken düzenle diye bir tuş var, oradan yapılıyordur.
burakbeey dedi: Merhaba. Arkadaşım beni aradığında emre veya emre can şeklinde yazıyor. Bunu sadece emre nasıl yaparım? Genişletmek için tıkla... Hocam kişiye ya basılı tutuyordunuz, ya da kişiyi seçip orada düzenle var, oradan düzenlersiniz. O da olmazsa rehberin anasayfasında iken düzenle diye bir tuş var, oradan yapılıyordur.