K Kml Centipat Katılım 23 Temmuz 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2025 #1 iPhone 7 Plus' tan S24 Ultra'ya rehber aktarmaya çalışıyorum ama bir türlü beceremedim. Nasıl yapabilirim acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Mayıs 2025
iPhone 7 Plus' tan S24 Ultra'ya rehber aktarmaya çalışıyorum ama bir türlü beceremedim. Nasıl yapabilirim acaba?
EdoMinato Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2015 Mesajlar 4.177 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2025 #2 Rehberi iCloud da yedeklemeyi seç. Tarayıcıdan iCloud a gir. Rehberi deki tüm numaraları seçip V-card ı dışa aktar de. Dışa aktarılan dosyayı Android telefonuna gönder. ( Mail atabilirsin) V-card dosyasına android cihazında tıkladığın an tüm numaraların gelir.
Rehberi iCloud da yedeklemeyi seç. Tarayıcıdan iCloud a gir. Rehberi deki tüm numaraları seçip V-card ı dışa aktar de. Dışa aktarılan dosyayı Android telefonuna gönder. ( Mail atabilirsin) V-card dosyasına android cihazında tıkladığın an tüm numaraların gelir.