iPhone renk seçimi önerisi

O zaman bir esprisi yok garantinin kaçak almamda sorun olmaz sanırım.

Siyah al rahat satarsın.
Edit: Satmak istemesen bile siyah klasiktir iyidir.

8 ay açık ama kaçak sonrasında hat kullanılmıyor.

Siyah güzelde naturel ya da çöl titanyumu düşünüyorum ya da artık hangisini bulursam biliyorum 8 ay açık olduğunu 4 ay da başka telefon taşımam gerek sorun etmiyorum onu.

Hocam alırken nelere dikkat etmeliyim peki orijinal olup olmadığını parça değişip değişmediğini ya da kullanıldı mı nasıl anlarım bunları bilginiz var mı?
3U Tools programından etmelisin. Yanında ufak bir laptop götürebilirsin. Zaten cihazı eline aldığında da alttaki vidalarına bak, kasa ekran arasında boşluk var mı yok mu bakabilirsin göz ucuyla. Kendini belli eder. 3U Tools programı çok önemli muhakkak yapmalısın.

Laptopum yok acaba başka şekilde yapabilir miyim yolu var mı internette seri numarasından bakın kullanılmış tekrar ambalahlanmıl mı diye diyordu 3U Tools'u başka nasıl kullanabilirim yolu var mıdır?

Laptopum yok acaba başka şekilde yapabilir miyim yolu var mı internette seri numarasından bakın kullanılmış tekrar ambalahlanmıl mı diye diyordu 3U Tools'u başka nasıl kullanabilirim yolu var mıdır?
Ne yapın ne edin gerekirse ödünç bir arkadaşınızdan laptop alın ama bakın. Öyle seri numarasıyla falan olacak şey değil, sahtekarlığını yapıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…