iPhone Safari yer imlerinde favoriler kayboldu

Le197

Picopat
Daha fazla  
iPhone kullanıcıları bilir Safari'ye bastığınızda altta kitap simgesi vardır bastığınızda favorileri görürsünüz içinde de Google Apple gibi siteler vardır siz Safari'ye girdiğinizde bunlar karşınıza çıkar, kısayol gibi bir şey. Bugün ise bu favoriler kendi kendiliğinden yok oldu, Safari'yi açtığımda Google Apple gibi siteler çıkmıyor artık açtığımda sadece beyaz sayfa. Bu neden oluyor ayarları sıfırladım geri gelmedi favoriler. Acaba ICloud'ta ben Safari kapatıp Safari verilerini sil dediğim için olabilir mi? Eğer bunu yaptığım için favoriler gittiyse bu Safari ayarlarını, yer imlerinin ayarlarını nasıl sıfırlayacağım ayarları sıfırla bir işe yaramadı. iOS sürümü 12.5.1

Son düzenleyen: Moderatör:
Büyük ihtimalle iPhone 5S veya 6 kullanıyorsunuz ben 5S kullanıyorum.
Maalesef verileri silerseniz onlarda gider ekle deyip yeni favori ekleyin.

Sizin de başınıza geldi mi hocam ve doğru bildiniz iPhone 5S kullanıyorum. ICloud'ta Safari açtığım da geri gelmedi. Safari ayarlarının geri gelmesi ve düzelmesi için benim sıfırlamam mı lazım şimdi telefonu?

Sıfırlayabilirsiniz ama gereksiz bence.

Hocam bügün gördünüz açtığım konulardan birinde virüsle alakalıydı hatta siz de cevap yazdınız. Bu favorilerin silinmesi virüsle alakası olabilir mi sizce yoksa ICloud'ta ben Safari'yi kapatıp iphonumdan sil dediğim için mi gittiler onlar?
Büyük ihtimalle iPhone 5S veya 6 kullanıyorsunuz ben 5S kullanıyorum.
Maalesef verileri silerseniz onlarda gider ekle deyip yeni favori ekleyin.

Bir de hocam favori klasörü gitmedi favori klasörünün içindekiler gitti. Bir de orada bir klasör daha vardı adı Vodafone'dı onun da orada olma sebebi muhtemelen hattımın Vodafone olmasından kaynaklıdır.

Hocam bügün gördünüz açtığım konulardan birinde virüsle alakalıydı hatta siz de cevap yazdınız. Bu favorilerin silinmesi virüsle alakası olabilir mi sizce yoksa ICloud'ta ben Safari'yi kapatıp iphonumdan sil dediğim için mi gittiler onlar?

Bir de hocam favori klasörü gitmedi favori klasörünün içindekiler gitti. Bir de orada bir klasör daha vardı adı Vodafone'dı onun da orada olma sebebi muhtemelen hattımın Vodafone olmasından kaynaklıdır.
Favori klasörünün içindekilerin gitmesi umursamaya bile gerek olmayan bi sorun hatta sorun vile değil.

Sağ üstten yeni favori ekleyebilirsiniz siz tarihçeyi ve web verilerini silmişsiniz.

Favori klasörünün içindekilerin gitmesi umursamaya bile gerek olmayan bi sorun hatta sorun vile değil.

Sağ üstten yeni favori ekleyebilirsiniz siz tarihçeyi ve web verilerini silmişsiniz.
Evet hocam tarihçeyi ve web site verilerini siliyorum galiba bu yüzden gittiler. Hocam sadece web site verilerini silsem favoriler yine de gider mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı