Çözüldü iPhone şarj adaptörü kaç watt olmalı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

delvarto

Hectopat
Makaleler
3
Yer
Orta Doğu
Daha fazla  
Merhaba, iPhone 11 Pro almayı düşünüyorum galiba 20 watt adaptörü destekliyor. Şu anki telefonum 7 Plus, bu adaptörü alıp 7 Plus'ta kullansam sıkıntı olur mu? Bu watt konusunda beni aydınlatabilir misiniz?

Çözüm
Uyumlu olduğu taktirde sorun olmaz. iPhone 7 plusa 20 watlık adaptör takarsanız 12 watını kullanacaktır. Daha uyguna almak isterseniz orijinal olmayan ama kaliteli bir adaptör almanız daha iyi olur. İmkan varsa orijinal adaptör alın.
Hocam iPhone 11 var bende orijinal şarj aletim var baktım şu an şarj aletine 20watt yazıyor lütfen bilindik bir yerden alın çakmalarda da 20W yazıyor ama vermiyor. Vodafone Turkcell gibi yerlerden alın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyumlu olduğu taktirde sorun olmaz. iPhone 7 plusa 20 watlık adaptör takarsanız 12 watını kullanacaktır. Daha uyguna almak isterseniz orijinal olmayan ama kaliteli bir adaptör almanız daha iyi olur. İmkan varsa orijinal adaptör alın.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…