iPhone şarj adaptörü orijinalliği nasıl anlaşılır?

Arkadaşlar merhaba, iPhone şarj adaptörlerinin orijinal olup olmadığı nerelerden anlaşılıyor? Birden merak ettiğim ve öğrenmek istediğim için sizin tecrübe ve bilgilerinizi de duymak isterim, şimdiden teşekkürler.

O çok zor hocam ya öyle replikalar var ki servis bile orijinal olup olmadığını anlayamıyor bazen.

Arkadaşlar merhaba, iPhone şarj adaptörlerinin orijinal olup olmadığı nerelerden anlaşılıyor? Birden merak ettiğim ve öğrenmek istediğim için sizin tecrübe ve bilgilerinizi de duymak isterim, şimdiden teşekkürler.
Annem yurt dışına çıktı ve kendine suudi arabistandan bir tane iPhone 14 Pro Max ve adaptör aldı ülkeye döndü. Ben de onun almasıyla beraber enişteme japonyadan getirttirdim. Orada da adaptör kalmamıştı ve ben mecburen Trendyol üzerinden almak zorunda kaldım. Adaptör geldi hiç bir sorun yok düzgün çalışıyor fakat anneminkinden trafo sesi dedikleri cızlama sesi çıkmıyor fakat benimkinden çıkıyor. Yorumlara baktığımda bir sorun göremedim ama hala çakma olduğundan şüpheliyim. Konuyu takipteyim.

Annem yurt dışına çıktı ve kendine Suudi Arabistan'dan bir tane iPhone 14 Pro Max ve adaptör aldı ülkeye döndü. Ben de onun almasıyla beraber enişteme Japonya'dan getirttirdim. Orada da adaptör kalmamıştı ve ben mecburen Trendyol üzerinden almak zorunda kaldım. Adaptör geldi hiçbir sorun yok düzgün çalışıyor fakat anneminkinden trafo sesi dedikleri cızlama sesi çıkmıyor fakat benimkinden çıkıyor. Yorumlara baktığımda bir sorun göremedim ama hala çakma olduğundan şüpheliyim. Konuyu takipteyim.

Hocam cızırtı sesi geliyorsa prizde problem olabilir. Eğer adaptörden geliyorsa çöpe attın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı