expresman Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #1 2 hafta önce aldığım şarj adaptörünü bugün prize taktım, 15 dakika sonra çıkardım ucu böyle oldu yanmış gibi. Bir sorun çıkar mı? Dosya Ekleri IMG_0675.jpeg 60 KB · Görüntüleme: 277 Son düzenleyen: Moderatör: 29 Haziran 2024
2 hafta önce aldığım şarj adaptörünü bugün prize taktım, 15 dakika sonra çıkardım ucu böyle oldu yanmış gibi. Bir sorun çıkar mı?
Maxtoric Megapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 6.242 Makaleler 3 Çözümler 83 29 Haziran 2024 #2 expresman dedi: 2 hafta önce aldığım şarj adaptörünü bugün prize taktım, 15 dakika sonra çıkardım ucu böyle oldu yanmış gibi. Bir sorun çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Bir sorun görünmüyor. Nasıl yandı kanaatine vardınız?
expresman dedi: 2 hafta önce aldığım şarj adaptörünü bugün prize taktım, 15 dakika sonra çıkardım ucu böyle oldu yanmış gibi. Bir sorun çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Bir sorun görünmüyor. Nasıl yandı kanaatine vardınız?
expresman Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #3 Maxtoric dedi: Bir sorun görünmüyor. Nasıl yandı kanaatine vardınız? Genişletmek için tıkla... Ucundaki siyah deliğimsi lekelerden dolayı.
Maxtoric dedi: Bir sorun görünmüyor. Nasıl yandı kanaatine vardınız? Genişletmek için tıkla... Ucundaki siyah deliğimsi lekelerden dolayı.
Maxtoric Megapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 6.242 Makaleler 3 Çözümler 83 29 Haziran 2024 #4 expresman dedi: Ucundaki siyah deliğimsi lekelerden dolayı. Genişletmek için tıkla... Yanık değil de lekeye benziyor. Yanarsa illa gözükürdü.
expresman dedi: Ucundaki siyah deliğimsi lekelerden dolayı. Genişletmek için tıkla... Yanık değil de lekeye benziyor. Yanarsa illa gözükürdü.
expresman Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2024 #5 Maxtoric dedi: Yanık değil de lekeye benziyor. Yanarsa illa gözükürdü. Genişletmek için tıkla... Bu leke olamaz dokununca anlaşılıyor.
Maxtoric dedi: Yanık değil de lekeye benziyor. Yanarsa illa gözükürdü. Genişletmek için tıkla... Bu leke olamaz dokununca anlaşılıyor.
Maxtoric Megapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 6.242 Makaleler 3 Çözümler 83 30 Haziran 2024 #6 expresman dedi: Bu leke olamaz dokununca anlaşılıyor. Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz. Uzatma kablosu (Üçlük) mu kullanıyorsun?
expresman dedi: Bu leke olamaz dokununca anlaşılıyor. Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz. Uzatma kablosu (Üçlük) mu kullanıyorsun?
expresman Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2024 #7 Maxtoric dedi: Sorun olmaz. Uzatma kablosu (Üçlük) mu kullanıyorsun? Genişletmek için tıkla... Arkadaşımın 6lı topraklama prizini kullanınca böyle oldu
Maxtoric dedi: Sorun olmaz. Uzatma kablosu (Üçlük) mu kullanıyorsun? Genişletmek için tıkla... Arkadaşımın 6lı topraklama prizini kullanınca böyle oldu
Maxtoric Megapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 6.242 Makaleler 3 Çözümler 83 1 Temmuz 2024 #8 expresman dedi: Arkadaşımın 6lı topraklama prizini kullanınca böyle oldu Genişletmek için tıkla... Prizden kaynaklıdır o zaman. Sadece biraz ucu yakmış. Bir dahakine daha dikkatli olun.
expresman dedi: Arkadaşımın 6lı topraklama prizini kullanınca böyle oldu Genişletmek için tıkla... Prizden kaynaklıdır o zaman. Sadece biraz ucu yakmış. Bir dahakine daha dikkatli olun.
expresman Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #9 Maxtoric dedi: Prizden kaynaklıdır o zaman. Sadece biraz ucu yakmış. Bir dahakine daha dikkatli olun. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim
Maxtoric dedi: Prizden kaynaklıdır o zaman. Sadece biraz ucu yakmış. Bir dahakine daha dikkatli olun. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim