Herkese hayırlı forumlar, iPhone 7 Plus şarj aleti kullanıyorum. Cihazı ilk aldığımda yanında gelen şarj aleti 2 sene boyunca beni götürdü. Ancak deforme oldu. Orijinalden şaşmayalım üzülmeyelim dedim ancak peşi sıra aldığım 2. orijinal iPhone şarj aleti 5 ay dayanamadan kablosu deforme oldu. Sizden ricam bana orijinal dengi bir şarj aleti önermeniz. Şimdiden teşekkürler.
Baseus Cafule Special Edition, Şarj & Data Aktarım Kablosu, Kırmızı - Siyah, 1 m, 2.4 A, USB Type A & Lightning : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
Hocam öncelikle teşekkürler. Baseusun şu modelini buldum ancak adaptör olarak hangisini almalıyım adaptörlerin voltaj değerleri olarak hangisini tercih etmeliyim?
Baseus Cafule Special Edition, Şarj & Data Aktarım Kablosu, Kırmızı - Siyah, 1 m, 2.4 A, USB Type A & Lightning : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
Hocam öncelikle teşekkürler. Baseusun şu modelini buldum ancak adaptör olarak hangisini almalıyım adaptörlerin voltaj değerleri olarak hangisini tercih etmeliyim?
Hocam, attığınız ürün de alınabilir. Adaptör konusunda orijinal adaptörün voltaj değerleriyle aynı/benzer bir ürün tercih etmek daha iyi olur diye düşünüyorum. Anker, Spigen, Ugreen, Ttecc Baseus gibi markaların adaptörlerine bakabilirsiniz. Ben bu ürünü öneririm:
Hocam, attığınız ürün de alınabilir. Adaptör konusunda orijinal adaptörün voltaj değerleriyle aynı/benzer bir ürün tercih etmek daha iyi olur diye düşünüyorum. Anker, spigen, ugreen, ttecc baseus gibi markaların adaptörlerine bakabilirsiniz. Ben bu ürünü öneririm: