Herkese selam öncelikle. Ben orijinal iPhone şarj aletleri ve kablolarına baktım Apple'ın kendi sitesinden ama fiyatlar malumunuz çok pahalı. Ben de bir tanesini orijinal bir tanesini çakma alayım dedim. Sizce kabloyu mu yoksa adaptörü mü orijinal almalıyım? (İkisi de demeyin para yok.)
Herkese selam öncelikle. Ben orijinal iPhone şarj aletleri ve kablolarına baktım Apple'ın kendi sitesinden ama fiyatlar malumunuz çok pahalı. Ben de bir tanesini orijinal bir tanesini çakma alayım dedim. Sizce kabloyu mu yoksa adaptörü mü orijinal almalıyım? (İkisi de demeyin para yok.)
Herkese selam öncelikle. Ben orijinal iPhone şarj aletleri ve kablolarına baktım Apple'ın kendi sitesinden ama fiyatlar malumunuz çok pahalı. Ben de bir tanesini orijinal bir tanesini çakma alayım dedim. Sizce kabloyu mu yoksa adaptörü mü orijinal almalıyım? (ikisi de demeyin para yok.)
Ben iPhone 7'yi Auris marka şarj aleti ve kablosuyla kullanıyorum. Orjinal adaptör de mevcut elimde ama çakmayla daha hızlı şarj oluyor. Nasıl oluyor bu olay bende anlamış değilim.