iPhone şarj barı yanlış gösteriyor

Spoop

Megapat
Daha fazla  
iPhone 16 Pro'yu 95'e kadar şarj ettim, sonrasında telefonu kapadım, açtım ve birden 98'e yükselmiş gözüküyor. Sağ üstteki bar 98'e kadar doldurduğumu gösteriyor, fotoğrafta göründüğü gibi. Sizce çok önemli bir sıkıntı mı yoksa normal mi?

Dosya Ekleri

• IMG_0471.png
    IMG_0471.png
    97 KB · Görüntüleme: 63
Son düzenleme:
iPhone 16 Pro'yu 95'e kadar şarj ettim, sonrasında telefonu kapadım, açtım ve birden 99'a yükselmiş gözüküyor. Sol üstteki bar 95'e kadar doldurduğumu gösteriyor, fotoğrafta göründüğü gibi. Sizce çok önemli bir sıkıntı mı yoksa normal mi?

Telefonların hepsi bu durumu ara ara yapar bence çok önemsenecek bir durum değil bende de 14 var arada yapıyor bu tarz şeyler.

Kapat aç yapınca o bar maalesef ki artı eksi 3-5 oynuyor. Bu cihazın donanımsal sıkıntısı var demek değil, 16 Pro kronik sorunlu demek de değil her model iPhone ve her sürüm IOS'te olan bir durum, görmezden gelin. iOS diye bir işletim sistemi artık yok, BugOS var.

Kapat aç yapınca o bar maalesef ki artı eksi 3-5 oynuyor. Bu cihazın donanımsal sıkıntısı var demek değil, 16 Pro kronik sorunlu demek de değil her model iPhone ve her sürüm IOS'te olan bir durum, görmezden gelin. iOS diye bir işletim sistemi artık yok, bugos var.

Konu bence yazılım ile ilgili değil her marka model cep telefonunda oluyor bu pil batarya yapısı ile ilgili diye düşünüyorum.

Konu bence yazılım ile ilgili değil her marka model cep telefonunda oluyor bu pil batarya yapısı ile ilgili diye düşünüyorum.

Android tarafını bilmiyorum lakin iOS 10 ve öncesinde IPhone'larda yaşamıyorduk buna eminim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı