İsmetcan Hectopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2024 #1 Demin elimden telefon halıya düştü kırılma falan olmadı daha sonrası telefonun şarjı 70 filan idi telefon birden kapanıp şarjı 1 seviyesine düştü tekrar şarj etmeye çalışıyorum telefon şarj olmuyor. Ne yapmam lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Aralık 2024
Demin elimden telefon halıya düştü kırılma falan olmadı daha sonrası telefonun şarjı 70 filan idi telefon birden kapanıp şarjı 1 seviyesine düştü tekrar şarj etmeye çalışıyorum telefon şarj olmuyor. Ne yapmam lazım?
E Emrecan Burhan Femtopat Katılım 29 Ekim 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2025 #2 Hocam aynı sorun bende oldu batarya yüzünden bataryayı değiştirdim sorun çözüldü biraz geç oldu ama.
İsmetcan Hectopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2025 #3 Emrecan Burhan dedi: Hocam aynı sorun bende oldu batarya yüzünden bataryayı değiştirdim sorun çözüldü biraz geç oldu ama. Genişletmek için tıkla... hocam sattım android geçtim uğraşmam tekrar iPhone ile ya teşekkürler desteğiniz için
Emrecan Burhan dedi: Hocam aynı sorun bende oldu batarya yüzünden bataryayı değiştirdim sorun çözüldü biraz geç oldu ama. Genişletmek için tıkla... hocam sattım android geçtim uğraşmam tekrar iPhone ile ya teşekkürler desteğiniz için