iPhone şarjı 1 hafta gider mi?

Yer
İstanbul, Gaziosmanpaşa
Cumartesi günü ablamın yanına tatile gideceğiz. Fakat şarj aletim bozulduğu için babamla ortaklaşa kullanıyorduk. Uzak yere gideceğim için şarjı evde bırakmam gerekiyor. Şimdi ben IPhone'umun pilini %100'e fulleyip düşük güç moduna alıp kenara koyarım. Yanımda IPad'imi de götüreceğim için telefon görüşmeleri, sosyal medya falan her şeyi iPad üzerinden yapacağım. Telefonumun şarjı bir hafta boyunca dayanır mı? Hiç kullanmayacağım. Sadece IPad'e bağlı olduğu için telefon aramasını ve WhatsApp'ı iPad üzerinden yaparım. Telefonumun pil sağlığı; %76

İfadeler: T21
İmkansız değil ama riskli.
Atraksiyona girmek yerine şarj aleti alabilirsiniz A-101'de 20 TL. Adaptörü'de bulursun biryerden.

Pil sağlığınız çok düşmüş. 1 hafta dayanmayabilir.

Yok hocam dayanmaz belki 3 4 gün daha fazla girmez sağlık çok düşük.

Bu arada iPad'i nasıl şarj edeceksiniz?

Iphone 13 Pro Max kullanıyorum, maksimum 4 gün gitti şarjı.
"iPhone'un var ama 5 kuruşun yok." diyen tiplerden olmak istemiyorum ama bu kadar Apple cihazınız varsa şarj aletine para verebileceğinize inanıyorum.
Ahaha buna çok güldüm. 13 Pro Max kullanıyorum (Hediye geldi), telefona kılıf alamıyorum

1 hafta gitmez. Şarj cihazı ya da powerbank alsanız iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…