iPhone şarjı doldurup uzun süre kapatmak

Aynı problem bende de var. Akşam %100 şarj edip bir kenara bırakıyorum. Hayalet Casper gelip telefonumla oynamadığına göre, bu telefonu sabah elime aldığımda nasıl %25-30 arası şarjı kalıyor, ilginç...
Bu problemi müşteri temsilcisine ilettiğim zaman ki, çok ilginç Türkiye'de hiç yok sanki, Yunanistan'daki müşteri hizmetine bağlanmıştım. Uzaktan bağlanıp hiç bir sorunu olmadığını, servise götürürsem aynısını söylerler demişti. Tabii çalışan insan olunca nasıl uğraşayım servisiyle cartıyla curtuyla...
Bende ki iPhone 6 bu arada.

Aynı problem bende de var. Akşam %100 şarj edip bir kenara bırakıyorum. Hayalet Casper gelip telefonumla oynamadığına göre, bu telefonu sabah elime aldığımda nasıl %25-30 arası şarjı kalıyor, ilginç...
Bu problemi müşteri temsilcisine ilettiğim zaman ki, çok ilginç Türkiye'de hiç yok sanki, Yunanistan'daki müşteri hizmetine bağlanmıştım. Uzaktan bağlanıp hiç bir sorunu olmadığını, servise götürürsem aynısını söylerler demişti. Tabii çalışan insan olunca nasıl uğraşayım servisiyle cartıyla curtuyla...
Arka plan uygulama yenileme açık mı ?

O sorun bendede vardı.Eger İstanbulda yaşıyorsanız kvk mediamarkt a gidebilirsiniz benimkisini yarım saatte değiştirdiler.Fakat bana pek yararı olmadı bıraksam %25-30 gibi bir sarj bitiyor gene anormal yani hala.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı