Kaaneren Centipat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 166 Çözümler 1 Yer Meksika Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2021 #1 IPhone'um için Powerbank arıyorum ama karar veremedim. Yardımcı olursanız sevinirim. (Bütçe en fazla 150 lira)
IPhone'um için Powerbank arıyorum ama karar veremedim. Yardımcı olursanız sevinirim. (Bütçe en fazla 150 lira)
ZalimAga27 Decapat Katılım 19 Ağustos 2020 Mesajlar 170 Çözümler 1 Yer Samanyolu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Nisan 2021 #2 Kaaneren dedi: IPhone'um için Powerbank arıyorum ama karar veremedim. Yardımcı olursanız sevinirim. (Bütçe en fazla 150 lira) Genişletmek için tıkla... Duracell Powerbank'i öneririm.
Kaaneren dedi: IPhone'um için Powerbank arıyorum ama karar veremedim. Yardımcı olursanız sevinirim. (Bütçe en fazla 150 lira) Genişletmek için tıkla... Duracell Powerbank'i öneririm.
V. Scaletta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 9.393 Çözümler 70 Yer Istanbul 25 Nisan 2021 #3 Kaaneren dedi: IPhone'um için Powerbank arıyorum ama karar veremedim. Yardımcı olursanız sevinirim. (Bütçe en fazla 150 lira) Genişletmek için tıkla... Xiaomi, Anker, Duracell, Philips, Baseus, Samsung markalarını tercih edebilirsiniz.
Kaaneren dedi: IPhone'um için Powerbank arıyorum ama karar veremedim. Yardımcı olursanız sevinirim. (Bütçe en fazla 150 lira) Genişletmek için tıkla... Xiaomi, Anker, Duracell, Philips, Baseus, Samsung markalarını tercih edebilirsiniz.