gurkanzip Hectopat Katılım 23 Mayıs 2020 Mesajlar 449 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci (Yazılım Okumak İstiyorum) 13 Temmuz 2021 #11 Emir Bozat dedi: Denedim fakat evin her odasında 2/3diş çekiyor. Genişletmek için tıkla... Telefoncuya götürün o zaman.
Emir Bozat dedi: Denedim fakat evin her odasında 2/3diş çekiyor. Genişletmek için tıkla... Telefoncuya götürün o zaman.
Emir Bozat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2019 Mesajlar 5.069 Çözümler 32 Yer Yalova/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenciyiz aga. 13 Temmuz 2021 #12 gurkanzip dedi: Telefoncuya götürün o zaman. Genişletmek için tıkla... Hocam diğer konuma bakarsanız sevinirim. gurkanzip dedi: Telefoncuya götürün o zaman. Genişletmek için tıkla... Hocam hafıza 400 MB'di 100e düştü neden olabilir?
gurkanzip dedi: Telefoncuya götürün o zaman. Genişletmek için tıkla... Hocam diğer konuma bakarsanız sevinirim. gurkanzip dedi: Telefoncuya götürün o zaman. Genişletmek için tıkla... Hocam hafıza 400 MB'di 100e düştü neden olabilir?
AXCHNEER Megapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 7.404 Makaleler 2 Çözümler 64 13 Temmuz 2021 #13 Emir Bozat dedi: Hack ile mi ilgilidir? Genişletmek için tıkla... Hocam neden bunu diğer konularınızda da sordunuz?
Emir Bozat dedi: Hack ile mi ilgilidir? Genişletmek için tıkla... Hocam neden bunu diğer konularınızda da sordunuz?