iPhone SE 1. nesil ısınıyor

Yer
Yalova/Merkez
Daha fazla  
Meslek
Öğrenciyiz aga.
Selam.
Kilit ekranina arama ekranı gelince reddet ve cevapla düğmeleri çıkıyordu sifirlayinca tekrar tuş geldi 2 kez daha aradım ve kaydırma cevaplama olarak geldi ve Wi-Fi'yi kapattığım zaman yarına kadar kapalıdır diyor.
Ve kilit ekranında reddet ve cevapla düğmeleri yeniden geldi.
Ve Samsung kullanan birisini aradığımda FaceTime düğmesi aktif oluyor ve tikladigimda FaceTime açılıyor ardından atıyor. Hack işi midir? Teşekkür ederim. Ve tekrar tuşlar geldi şarjda ısıniyordu şimdi ısınmıyor tekrar ısınmaya başladı kapalıyken ısıniyordu sifirlayinca geçti şimdi tekrar ısınıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam.
Kilit ekranina arama ekranı gelince reddet ve cevapla düğmeleri çıkıyordu sifirlayinca tekrar tuş geldi 2 kez daha aradım ve kaydırma cevaplama olarak geldi ve Wi-Fi'yi kapattığım zaman yarına kadar kapalıdır diyor.
Ve Samsung kullanan birisini aradığımda FaceTime düğmesi aktif oluyor ve tıkladığımda FaceTime açılıyor ardından atıyor. Hack işi midir? Teşekkür ederim. Ve tekrar tuşlar geldi şarjda ısıniyordu şimdi ısınmıyor tekrar ısınmaya başladı kapalıyken ısıniyordu sifirlayinca geçti şimdi tekrar ısınıyor.

Konuyu tam anlamıyla anlamadım veya hiç anlamadım şimdi sizin sorununuz bir ısınma problemi mi yoksa hack gibi bir şeyden mi bahsediyorsun?

Selam.
Ve Samsung kullanan birisini aradığımda FaceTime düğmesi aktif oluyor ve tıkladığımda FaceTime açılıyor ardından atıyor. Hack işi midir? Teşekkür ederim. Ve tekrar tuşlar geldi şarjda ısıniyordu şimdi ısınmıyor tekrar ısınmaya başladı kapalıyken ısıniyordu sifirlayinca geçti şimdi tekrar ısınıyor.

Önceliklen iPhone sürümlerinde kilit ekranında hiçbir işlem gerçektirelemez yapılır ama olmaz Wi-Fi'yi kapatırsan doğrudur yarına kadar kapanacaktır yazar ama kapanır veya kapanmaz.
Samsung FaceTime işini bende bilmiyorum ilk kez duydum.

Önceliklen iPhone sürümlerinde kilit ekranında hiçbir işlem gerçektirelemez yapılır ama olmaz Wi-Fi'yi kapatırsan doğrudur yarına kadar kapanacaktır yazar ama kapanır veya kapanmaz.
Samsung FaceTime işini bende bilmiyorum ilk kez duydum.

Hacklendi mi?

Hayır! Hacklenme diye bir olay yok internette veya instgramdan korkma biliyorum o konuları çok korkuyorsan telefonu sıfırla.

Hocam Safari açılınca böyle oluyor hack mi?
65AC3686-02D2-4ED1-96E5-65FD98286376.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı