iPhone SE 1. nesil oyun performansı nasıldır?

• Konuyu başlatan en3s19
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 1.125

en3s19

Hectopat
Daha fazla  
YouTube'da bunun hakkında bir video bulamadım.
A9 çip ile eFootball 2023 oyununu 60 FPS oynayabilir miyim? iPhone SE 1 generation ve 6S-6S Plus kullanann arkadaşlar deneyimini söylerse sevinirim, aynı çipleri kullandıkları için aynı performansı vermeleri lazım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

2022 oyununu oynayan var, anlık bazen takılma oluyor, 2023 oyununda nasıl olur bilemiyorum.

Aktif olarak güncelleme almıyor. Oyun performansı olarak pek mutlu etmeyebilir lakin almayı düşünüyorsanız kamerası halen güzel bu yüzden tercih edebilirsiniz.

İphone bence genel olarak oyun oynanacak telefon değil. Telefonu çok zorlayacaktır bu da pil seviyesinin hızlı düşmesine sebep olacaktır.

Aktif olarak güncelleme almıyor. Oyun performansı olarak pek mutlu etmeyebilir lakin almayı düşünüyorsanız kamerası halen güzel bu yüzden tercih edebilirsiniz.
900 liraya alacağım, beklentim yok sadece sosyal medya kullanacağım. Bataryası hakkında da bir problemim yok fazla kullanmıyorum sadece bu oyunu oynadığım için 60 FPS oynayıp oynayamayacağımı merak ettim.

900 liraya alacağım, beklentim yok sadece sosyal medya kullanacağım. Bataryası hakkında da bir problemim yok fazla kullanmıyorum sadece bu oyunu oynadığım için 60 FPS oynayıp oynayamayacağımı merak ettim.

Hocam bütçeniz aşırı kısıtlıysa bunun yerine bir Android almanızı tavsiye ederim, obsolete bir cihaz artık SE 1. nesil.

Hocam bütçeniz aşırı kısıtlıysa bunun yerine bir Android almanızı tavsiye ederim, obsolete bir cihaz artık SE 1. nesil.
Performans amaçlı alacağım bir telefon değil, şuan orta segment bir Android kullanıyorum ve memnunum da fakat ailemden birine vereceğim için yeni telefon alacağım. Bilgisayarım olduğu için telefona vakit ayırmıyorum ve iPhone deneyimini yaşamayı çok istediğim için alacağım, istesem bütçemi arttırıp S9 Plus alabilirim o da seçeneklerimin arasında var ama SE 1. Nesil almak daha çok içimden geliyor.

Performans amaçlı alacağım bir telefon değil, şu an orta segment bir Android kullanıyorum ve memnunum da fakat ailemden birine vereceğim için yeni telefon alacağım. Bilgisayarım olduğu için telefona vakit ayırmıyorum ve iPhone deneyimini yaşamayı çok istediğim için alacağım, istesem bütçemi arttırıp S9 Plus alabilirim o da seçeneklerimin arasında var ama SE 1. nesil almak daha çok içimden geliyor.

8-8Plus-XR imkanınız varsa sizi mutlu edeceğini düşünüyorum hocam, içinizden gelmesi tabii ki sizin keyfinize bağlı bir durum ama ölmüşün ölmüşü bir cihaz, memnun olacağınızı sanmıyorum.
Karar tabii ki yine sizin, bol şans. :)

8-8Plus-XR imkanınız varsa sizi mutlu edeceğini düşünüyorum hocam, içinizden gelmesi tabii ki sizin keyfinize bağlı bir durum ama ölmüşün ölmüşü bir cihaz, memnun olacağınızı sanmıyorum.
Karar tabii ki yine sizin, bol şans. :)
XS düşünüyorum ama daha ileri zamanda, belki yaz tatilin sonlarına doğru olabilir. Şu an idarelik kullanacağım zaten, para kazanınca daha iyi bir telefona geçmeyi planlıyorum. Bu oyunu şuan kullandığım Android cihazda 60 FPS oynadığım için alıştım, iPhone SE'de aynı FPS verir mi sorusu var aklımda. Kameralık bir durum yok, QR kod okusun yeterli.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı