IPhone SE 2 alınır mı?

civciv2000

Zeptopat
Daha fazla  
Elimde Redmi Note 10S var ve berbat kameralarından bıktım. Kurumsal bir yerde çalışmaya başladığım için güvenliğe ekstra dikkat etmem gerekiyor.

Bir arkadaşımdan iPhone SE 2020 almayı düşünüyorum. Pilini yeni değiştirmiş, ikimizin de işi görülsün diye 7.500 TL'ye anlaştık. En fazla 2 sene kullanıp üst modele geçerim diye düşündüm.

Benim için bir telefonda önemli olan şeyler sadece kamera ve güvenlikten ibaret. Sizce satın almak mantıklı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam sırf iPhone diye kaç senelik telefona o kadar para vermek mantıksız 2 senede götüreceği meçhul.

Güvenlik istiyorsanız vivo falan almanız lazım birinde bilgileri çin diğerinde amerika alıyor değişen pek birşey yok.

7500 o telefon için gayet iyi fiyat, almanızı öneririm.

Bu fiyata değer mi bilmem de her türlü 3-4 yıl daha rahat gideri var. iOS 18'e kadar zaten güncelleme alacak. (iOS 13 ile çıkmıştı 5 sürüm güncellemesi geldiğini düşünürsek) ama batarya dayanmıyor devamlı kullanıyorsan memnun etmez 2021'de aldığımdan beri aynı bataryayı kullanıyorum sağlığı %78 pek kullanmadıgım için dert etmiyorum ama Bluetooth falan açacaksan batarya su gibi bitiyor o yüzden alacaksan 0 batarya tak kesinlikle. Kamera kısmı da gece çekimleri hariç memnun eder.

Telefonu aldığınıza sevindim hocam güle güle kullanın, hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…