iPhone SE 2 çıkacak mı?

Tgyokty

Megapat
Makaleler
6
Daha fazla  
Arkadaşlar uzun zamandır dedikodusu dönüyor ama somut bir şey göremedik. Fikriniz nedir? SE 2 çıkacak mı acaba? Şöyle bir haber gördüm yakınlarda.

Kesin çıkacak. Yabancı kaynaklarda 2020'nin erken aylarında çıkacak diyorlar. Çıkarsa direk almayı düşünüyorum.
Türkiye fiyatı 3500 - 4000 TL bandında olur mu acaba? Yoksa daha mı uçuk olur?
Fiyatı 350$ civarı olacak gibi görünüyor. Vergiyi de hesaba katarsak dediğin gibi o civarda olur.

Bence çıkmaz ama çıkarsa çok iyi olur (her sene çıkacak diyorlar çünkü, benim nazarımda bir gerçekçiliği kalmadı).

Çıkacağını düşünüyorum. Special Edition anlamı var bu seride. Uzun aralıkla da olsa, yeni bir özel bir seri çıkarmaları olası görünüyor. Eski tasarımı tamamen unutmazlarsa, ilk alanlardan olacağım. Muhtemelen iPhone 6 ile birlikte geçilen kasanın izlerini taşıyacak. O durumda büyük ihtimalle tercih etmem.

Mart, en kötü ise Nisan ayında çıkacak ama ismi SE 2 mi yoksa iPhone 9 mu olur, işte o belirsizliğini koruyor.
Apple, farklı kullanıcı profillerine hitap etmeyi seviyor. Hala Face ID sistemine alışamamış ve Touch ID'yi benimsemiş bir kitle var. En son Touch ID'li telefon iPhone 8'di, A11 işlemciye sahipti ve 2017 yılında çıkmıştı. Apple, aynı kasa oranına sahip ancak kamera, işlemci ve dayanıklılığı yenilenmiş bir cihazı piyasaya sürecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…