BBG Hectopat Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 77 Çözümler 1 26 Ocak 2024 #1 Merhaba, iOS 16.7 kullanıyorum telefonu sıfırdan ıpsw yüklemek istiyorum, bu mümkün mü? iOS 17 sürümüne geçmeden? Son düzenleme: 26 Ocak 2024
Merhaba, iOS 16.7 kullanıyorum telefonu sıfırdan ıpsw yüklemek istiyorum, bu mümkün mü? iOS 17 sürümüne geçmeden?
Çözüm ReloadingData 26 Ocak 2024 BBG dedi: Merhaba, iOS 16.7 kullanıyorum telefonu sıfırdan IPW yüklemek istiyorum, bu mümkün mü? iOS 17 sürümüne geçmeden? Genişletmek için tıkla... Hayır. En son hangi sürüm varsa onun ipsw dosyasını indirirsin. Yani iOS 17'nin.
BBG dedi: Merhaba, iOS 16.7 kullanıyorum telefonu sıfırdan IPW yüklemek istiyorum, bu mümkün mü? iOS 17 sürümüne geçmeden? Genişletmek için tıkla... Hayır. En son hangi sürüm varsa onun ipsw dosyasını indirirsin. Yani iOS 17'nin.
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.960 Çözümler 246 26 Ocak 2024 #2 BBG dedi: Merhaba, iOS 16.7 kullanıyorum telefonu sıfırdan IPW yüklemek istiyorum, bu mümkün mü? iOS 17 sürümüne geçmeden? Genişletmek için tıkla... Hayır. En son hangi sürüm varsa onun ipsw dosyasını indirirsin. Yani iOS 17'nin. Artı 0 Eksi Çözüm
BBG dedi: Merhaba, iOS 16.7 kullanıyorum telefonu sıfırdan IPW yüklemek istiyorum, bu mümkün mü? iOS 17 sürümüne geçmeden? Genişletmek için tıkla... Hayır. En son hangi sürüm varsa onun ipsw dosyasını indirirsin. Yani iOS 17'nin.
Sarpmanon Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 224 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2024 #3 IPW derken IPSW dosyalarını mı kastediyorsunuz? Artı 0 Eksi
Tesla Bobini Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 14.867 Makaleler 2 Çözümler 17 Yer İzmir 26 Ocak 2024 #4 İPW değil o İPSW olacak. Ayrıca yükleyemezsin şu an 17.2.1 açık durumda en son. Choose an IPSW for the iPhone SE (2020) / IPSW Downloads Download iOS IPSW files for iPhone SE (2020) ipsw.me Son düzenleme: 26 Ocak 2024 Artı 0 Eksi
İPW değil o İPSW olacak. Ayrıca yükleyemezsin şu an 17.2.1 açık durumda en son. Choose an IPSW for the iPhone SE (2020) / IPSW Downloads Download iOS IPSW files for iPhone SE (2020) ipsw.me
KS KS BBG Hectopat Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 77 Çözümler 1 26 Ocak 2024 #5 Yazım yanlışı için özür dilerim. Şu an o sürümde de olsam yükleyemiyorum yani anladım teşekkür ediyorum. Artı 0 Eksi
Yazım yanlışı için özür dilerim. Şu an o sürümde de olsam yükleyemiyorum yani anladım teşekkür ediyorum.
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.960 Çözümler 246 26 Ocak 2024 #6 BBG dedi: Yazım yanlışı için özür dilerim. Şu an o sürümde de olsam yükleyemiyorum yani anladım teşekkür ediyorum. Genişletmek için tıkla... Evet yükleyemiyorsunuz. Bu sürümü kaybetmek istemiyorsanız mecburen ayarlardan sıfırlayacaksınız. Artı 0 Eksi
BBG dedi: Yazım yanlışı için özür dilerim. Şu an o sürümde de olsam yükleyemiyorum yani anladım teşekkür ediyorum. Genişletmek için tıkla... Evet yükleyemiyorsunuz. Bu sürümü kaybetmek istemiyorsanız mecburen ayarlardan sıfırlayacaksınız.
Sarpmanon Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 224 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2024 #7 ReloadingData dedi: Evet yükleyemiyorsunuz. Bu sürümü kaybetmek istemiyorsanız mecburen ayarlardan sıfırlayacaksınız. Genişletmek için tıkla... Eğer kişinin cihazı iPhone X ya da daha altıysa blobları kaydedip iTunes'tan da sıfırlayabilir. Artı 0 Eksi
ReloadingData dedi: Evet yükleyemiyorsunuz. Bu sürümü kaybetmek istemiyorsanız mecburen ayarlardan sıfırlayacaksınız. Genişletmek için tıkla... Eğer kişinin cihazı iPhone X ya da daha altıysa blobları kaydedip iTunes'tan da sıfırlayabilir.
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.960 Çözümler 246 29 Ocak 2024 #8 Sarpmanon dedi: Eğer kişinin cihazı iPhone X ya da daha altıysa blobları kaydedip ITunes'tan da sıfırlayabilir. Genişletmek için tıkla... Blobların olsa bile iTunes üzerinden sıfırlayamazsın. Bunun için Jailbreak gerekli. Artı 0 Eksi
Sarpmanon dedi: Eğer kişinin cihazı iPhone X ya da daha altıysa blobları kaydedip ITunes'tan da sıfırlayabilir. Genişletmek için tıkla... Blobların olsa bile iTunes üzerinden sıfırlayamazsın. Bunun için Jailbreak gerekli.
Sarpmanon Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 224 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2024 #9 ReloadingData dedi: Blobların olsa bile iTunes üzerinden sıfırlayamazsın. Bunun için Jailbreak gerekli. Genişletmek için tıkla... Sürüm düşürme işini çok bilmiyorum, yanlışım varsa kusuruma bakmayın. Artı 0 Eksi
ReloadingData dedi: Blobların olsa bile iTunes üzerinden sıfırlayamazsın. Bunun için Jailbreak gerekli. Genişletmek için tıkla... Sürüm düşürme işini çok bilmiyorum, yanlışım varsa kusuruma bakmayın.