iPhone SE 2. nesil açılmıyor

mehm3ttw26

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamünaleyküm, iPhone SE2 cihazım var telefon açılmıyor. Fişteyken iPhone logosu gelip gidiyor fişten çekince hiç açılmıyor. PC'ye bağlayıp sorunu çözecektim PC'de de görüntü gelmiyor.

Anakartda bir sorun olabilir veya şarj girişinde şarj almıyor da olabilir

Pil orijinal hocam %70lerdeydi en son.

Evet ekran değişti daha önce.

Pilin yetmiş olmasından dolayı uzun süre kapalı kalmak hali yavan olan pili öldürmüş olabilir. Benim dediğim şey, bazı telefoncular telefonun soket koruyucularını takmadan ekranı yapıştırıyor. O yüzden sarsılmalarda soket yerinden gevşediği için böyle sıkıntılar oluşabiliyor. Telefon hiç düşmediyse öyle bir sorunun olduğu sanmıyorum. Yine de ihtimal var.

Pilin yetmiş olmasından dolayı uzun süre kapalı kalmak hali yavan olan pili öldürmüş olabilir. Benim dediğim şey, bazı telefoncular telefonun soket koruyucularını takmadan ekranı yapıştırıyor. O yüzden sarsılmalarda soket yerinden gevşediği için böyle sıkıntılar oluşabiliyor. Telefon hiç düşmediyse öyle bir sorunun olduğu sanmıyorum. Yine de ihtimal var.

Ne yapabilirim hocam şu an telefon fişte olmadığı sürece görüntü gelmiyor. internette telefonu pcye bağlayıp kurtarma moduna alıyor ancak ben pcye bağladğımda görüntü gelmediği için yapamıyorum

fişteyken apple logosu gelip gidiyor başka birşey yapamıyoruım

Ne yapabilirim hocam şu an telefon fişte olmadığı sürece görüntü gelmiyor. İnternette telefonu PC'ye bağlayıp kurtarma moduna alıyor ancak ben PC'ye bağladğımda görüntü gelmediği için yapamıyorum.

Sorun bence pilde. Eğer tanıdık bir telefoncu varsa telefonu başka bir batarya ile kontrol et. Tanıdık yoksa "abi ben cihazı satmayı düşünüyorum eğer sadece pilde sorun varsa arkadaşıma satacağım, pilini o değiştirecek. Bir kontrol edebilir misin?" de.

Sorun bence pilde. Eğer tanıdık bir telefoncu varsa telefonu başka bir batarya ile kontrol et. Tanıdık yoksa "abi ben cihazı satmayı düşünüyorum eğer sadece pilde sorun varsa arkadaşıma satacağım, pilini o değiştirecek. Bir kontrol edebilir misin?" de.
tamamdır reis eyvallah çok sağolasın

Technopat Haberler

Geri
Yukarı