iPhone SE 2. nesil alınır mı?

7 yıl önceki telefonun kasasını kullanan bir telefona içinde A16 olsa bile para vermem ben. Daha güncel bir kasaya sahip daha iyi özelliklerde iPhone 11 varken kimsenin SE 2'yi sırf 1 yıl daha yeni diye aynı fiyata alacağını sanmıyorum. Telefonla alakası olmayan, ufak tefek bir cihaz düşünen biri için düşünülenilir tabii. Bir de iPhone 11'in günümüzde alınmaması gerektiğine katılıyorum fakat yerine SE 2 alınmasını saçma buluyorum.

Sizde kendinize göre yorum yapıyorsunuz bir şey diyemem doğrudur ekranı küçük pil ömrü kısa ancak bu fiyatlarda hem küçük hem performanslı bir telefonda yok o yüzden çok kararsız kaldım.

Ülke sağ olsun 12 mini bile alamıyorum bu kadar vergi olmaz ya cidden insan deliriyor 11 bile alacak bütçem yok inanabiliyor musunuz 2019'da çıkan telefona bütçem yetmiyor bu trajikomik bir olay.

Hocam yazdığınız kriterlere göre alınır.

İkinci el alacaksan alınabilir. Bataryayı Deji-Rova ile değiştirebilirsin. SE2020'nin civarlarında XR-XS alman daha iyi olur.

İkinci el alacaksan alınabilir. Bataryayı Deji-Rova ile değiştirebilirsin. SE2020'nin civarlarında XR-XS alman daha iyi olur.
Hocam XR alacaktım ama 2018 de çıkması biraz düşündürdü beni, tamam yine İOS 17 alacak ama bilemedim sizce kaç sene götürür XR.

İkinci el Apple garantili SE 2 alınır. Deji'ya da rova batarya taktırırsan işini görür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…