iPhone SE 2. nesil iOS 18'e yükseltilmeli mi?

Yer
Çanakkale
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Halihazırda iOS 16.6 sürümündeyim. Reels'ta gördüğüm bir video üzerine 18'e yükseltmeyi düşündüm. Şu an son sürüm 18.3.1 görünüyor yazılım güncelleme bölümünde. Otomasyonlar uygulamasındaki bir özellik için yükseltmeyi düşünüyorum, sizce değer mi? Videoyu aşağıya bıraktım. 18'e geçersem cihazımda performans düşüşü, kasma, donma, pil ömründe kısalma gibi durumlar yaşar mıyım? Teşekkür ederim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videoyu aşağıya bıraktım. 18'e geçersem cihazımda performans düşüşü, kasma, donma, pil ömründe kısalma gibi durumlar yaşar mıyım? Teşekkür ederim.

Saydığın şeylerin hepsini yaşayacaksın. Bir kestirme için değmez. Biraz uyanık olup çaldırma, bu ihtimal için elindeki telefonu çöp etmene gerek yok hocam iOS 18 ile.

Yükselttim arkadaşlar 18.3.1'e. Şu anlık bir sıkıntı yok, ileride duruma göre downgrade yaparız çok sıkıntı çıkarırsa. En kötü model yükseltirim.

Saydığın şeylerin hepsini yaşayacaksın. Bir kestirme için değmez. Biraz uyanık olup çaldırma, bu ihtimal için elindeki telefonu çöp etmene gerek yok hocam iOS 18 ile.
Konunun uyanıklıkla alakası yok hocam. Memleketin hâli belli. Gecenin bir vakti yürürken gaspa uğramayacağımızın garantisi yok. Can güvenliğimi riske atmaktansa malımdan olurum. Bahsettiğim videodaki yöntemler sayesinde en azından sonrasında malımı geri alma imkanım olur ama can bir kere gitti mi geri alma şansımız yok maalesef.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı