iPhone SE 2. nesile iOS 17 yüklenmesi mantıklı mı?

Yer
Çanakkale
Daha fazla  
Merhaba. Yakın zamanda iPhone SE 2. nesil model cep telefonuna sahip oldum. Telefonun şu anki iOS sürümü 16.6. yazılım güncellemesinden kontrol ettiğimde ise iOS 17.4 sürümü indirmeye hazır görünüyor. Benim sorum, yazılımı 17.4'e güncellemem mantıklı olur mu? Telefonda herhangi bir yavaşlama veya pil ömründe gözle görülür bir azalma yaşanır mı? Bu sorulardan dolayı güncellemekle güncellememek arasında kaldım. Yardımcı olursanız sevinirim, şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aksine yazılım güncellemeleri cihazınızın performansının gelişimi için daha faydalıdır. Güvenlik açısından da sizin için daha iyj olacaktır yükleyebilirsiniz.

Şimdi de bir kısmınız kal bir kısmınız geç diyor iyice kararsız oldum. Benim için pili uzun gitmesi önemli. Güncellediğimde pil ömrü düşecekse hiç güncellemeyeyim. Güvenlik açısından ne artı sağlıyor? Sistemin açıkları falan mı kapatılıyor 17 sürümünde? Çok aman aman fark olmuyorsa eğer güncellemeyi zorunlu kılmadıkça 17'ye geçmeyeyim o zaman.

Hocam size şöyle söyleyeyim Windows XP'yi hacklemek Windows 7'ye göre daha kolaydır. Bu mantıkla düşünürsek 17'ye geçmenin daha faydalı olduğunu söyleyeyim pil ömrü açısından herhangi bir fark yaşamadım.

Pil süresi istiyorsan hiç geçme her güncelleme telefona ekstra binen yük olur daha çok pil yer.

Şu andaki sürümde yapamadığınız iOS17 ile gelen ihtiyacınız olan bir özellik var mı? Cevap muhtemelen hayır.
SE2 gibi minik kapasiteli bataryaya sahip olan cihazı iOS17’ye yükseltmek en iyi ihtimalle şarjınızı aynı yapar. O yüzden değmez diyorum cihazı çöp etmeyin.

Tabiki yükseltmeyin. Şarj olmama ihtimali var bazı serilerde telefon şarj olmuyor bazen telefonu kapatıp açmak zorunda kalıyorsunuz hala çözemediler aylar oldu.

iPhone SE 2020 kullanıyorum. Şahsen ben güncelleme yapmayı düşünmüyorum şarj konusu önemli olduğu için. Her güncelleme ile beraber olacak yenilikler telefonu yorup sarjını daha hızlı bitmesini sağlayacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…