Eakkuzu Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 509 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2023 #1 SE2 kullanıcısıyım son gelen güncellemeyi yapan oldu mu? Güncellemeli miyim? Memnun olan var mıdır? Kasmalar başladı, değiştirmeyi planlıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Mayıs 2023
SE2 kullanıcısıyım son gelen güncellemeyi yapan oldu mu? Güncellemeli miyim? Memnun olan var mıdır? Kasmalar başladı, değiştirmeyi planlıyorum.
E EsatKa Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 5.238 Makaleler 2 Çözümler 24 29 Mayıs 2023 #2 Eakkuzu dedi: SE2 kullanıcısıyım son gelen güncellemeyi yapan oldu mu? Güncellemeli miyim? Memnun olan var mıdır? Kasmalar başladı, değiştirmeyi planlıyorum. Genişletmek için tıkla... iOS 16.5'i mi diyorsunuz? Genel olarak iyi bir güncelleme deniyor.
Eakkuzu dedi: SE2 kullanıcısıyım son gelen güncellemeyi yapan oldu mu? Güncellemeli miyim? Memnun olan var mıdır? Kasmalar başladı, değiştirmeyi planlıyorum. Genişletmek için tıkla... iOS 16.5'i mi diyorsunuz? Genel olarak iyi bir güncelleme deniyor.
Eakkuzu Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 509 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2023 #3 EsatKa dedi: ISO 16.5'i mi diyorsunuz? Genel olarak iyi bir güncelleme deniyor. Genişletmek için tıkla... evet 16.5
EsatKa dedi: ISO 16.5'i mi diyorsunuz? Genel olarak iyi bir güncelleme deniyor. Genişletmek için tıkla... evet 16.5
E EsatKa Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 5.238 Makaleler 2 Çözümler 24 29 Mayıs 2023 #4 Eakkuzu dedi: Evet 16.5 Genişletmek için tıkla... Animasyonları daha da değiştirilmiş, birçok bug giderilmiş, daha çok performans odaklı bir güncelleme yani ama ben animasyonları beğenemedim.
Eakkuzu dedi: Evet 16.5 Genişletmek için tıkla... Animasyonları daha da değiştirilmiş, birçok bug giderilmiş, daha çok performans odaklı bir güncelleme yani ama ben animasyonları beğenemedim.
Eakkuzu Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 509 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2023 #5 EsatKa dedi: Animasyonları daha da değiştirilmiş, birçok bug giderilmiş, daha çok performans odaklı bir güncelleme yani ama ben animasyonları beğenemedim. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim bakacağım
EsatKa dedi: Animasyonları daha da değiştirilmiş, birçok bug giderilmiş, daha çok performans odaklı bir güncelleme yani ama ben animasyonları beğenemedim. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim bakacağım
E EsatKa Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 5.238 Makaleler 2 Çözümler 24 29 Mayıs 2023 #6 Eakkuzu dedi: Teşekkür ederim bakacağım Genişletmek için tıkla... Rica ederim.