Apple iPhone SE 2 (2020) MX9T2TU/A, MX9R2TU/A, MX9U2TU/A detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Apple iPhone XR MRY42TU/A, MRYA2TU/A, MRY82TU/A, MRY72TU/A, MRY62TU/A, MRY52TU/A detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Apple iPhone SE 2 (2020) MX9T2TU/A, MX9R2TU/A, MX9U2TU/A detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Apple iPhone XR MRY42TU/A, MRYA2TU/A, MRY82TU/A, MRY72TU/A, MRY62TU/A, MRY52TU/A detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Kamera olarak SE 2 daha iyi çünkü iPhone 11 ana kamerasını kullanıyor. İşlemci ve güncellik olarak da SE 2 daha iyi. Batarya ve ekran boyutu olarak ise XR daha iyi.
Hocam aslında kendime değil anneme bakıyorum annemde uzun yıllardır iPhone kullanıcısı olduğundan çizgisinden saptırmamak için iPhone araştırıyorum. (Bana kalsa bende sizin dediğiniz telefonlardan birini alırdım)