yoriklapa Decapat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 194 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2021 #1 1-2 aya telefon alacağım, açıkçası pek fazla bir bütçem yok. O yüzden SE ya da 6S modelini almayı düşünüyorum (SE daha ucuz olduğundan dolayı oyum *SE*ye). Sosyal medya uygulamaları, YT ve arada kamerasını kullanacağım. İşimi görür mü 2-3 sene?
1-2 aya telefon alacağım, açıkçası pek fazla bir bütçem yok. O yüzden SE ya da 6S modelini almayı düşünüyorum (SE daha ucuz olduğundan dolayı oyum *SE*ye). Sosyal medya uygulamaları, YT ve arada kamerasını kullanacağım. İşimi görür mü 2-3 sene?
PaaBaba Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 1.705 Çözümler 12 10 Şubat 2021 #2 Görür. Zaten eski IPhone'lar eski Android'lerden daha iyi diye biliyorum
3 370423 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 4.597 Çözümler 4 10 Şubat 2021 #3 Oyun oynanmayacaksa elbette görür. Bir ablam 4senedir 5S kullanıyor şu an üniversiteye geçti ama telefon için biriktirdiği para ile gitti laptop aldı.
Oyun oynanmayacaksa elbette görür. Bir ablam 4senedir 5S kullanıyor şu an üniversiteye geçti ama telefon için biriktirdiği para ile gitti laptop aldı.
Fearfuly Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 83 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: AMD Ryzen 7 5700X / GPU: Sapphire Nitro+ 7900 XT Vapor-X/ RAM: Corsair Vengeance 3200 Mhz 2x16 / SSD: WD Blue SN570 1 TB Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2021 #4 Yazılım güncellemesi takıntın yoksa ve sadece idareten kullanacaksan işini görür.
yoriklapa Decapat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 194 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2021 #5 Fearfuly dedi: Yazılım güncellemesi takıntın yoksa ve sadece idareten kullanacaksan işini görür. Genişletmek için tıkla... 2-3 sene götürse yeter hocam sağolun 370423 dedi: Oyun oynanmayacaksa elbette görür. Bir ablam 4senedir 5S kullanıyor şu an üniversiteye geçti ama telefon için biriktirdiği para ile gitti laptop aldı. Genişletmek için tıkla... baya iyimiş hocam büyük ihtimalle se alırım ssğolun PaaBaba dedi: Görür. Zaten eski IPhone'lar eski Android'lerden daha iyi diye biliyorum Genişletmek için tıkla... anladım sağolun hocam
Fearfuly dedi: Yazılım güncellemesi takıntın yoksa ve sadece idareten kullanacaksan işini görür. Genişletmek için tıkla... 2-3 sene götürse yeter hocam sağolun 370423 dedi: Oyun oynanmayacaksa elbette görür. Bir ablam 4senedir 5S kullanıyor şu an üniversiteye geçti ama telefon için biriktirdiği para ile gitti laptop aldı. Genişletmek için tıkla... baya iyimiş hocam büyük ihtimalle se alırım ssğolun PaaBaba dedi: Görür. Zaten eski IPhone'lar eski Android'lerden daha iyi diye biliyorum Genişletmek için tıkla... anladım sağolun hocam