iPhone SE 2020 15.3.1 sürümüne güncellenmeli mi?

AWH Nsar

Decapat
İyi akşamlar, iyi forumlar.
Aktif olarak iPhone SE 2020 modelini kullanmaktayım.
Uzun zamandır yeni gelen güncellemeyi yapmak ile yapmamak arasında kararsızım.
İnternette eski sürüm ile yeni sürüm karşılaştırması maalesef bulamadım.

Şu an kullandığım sürüm: 14.4.2
Geçmek istediğim sürüm: 15.3.1
Pil sağlığım: %82

Sizce geçmeli miyim? Pil daha çabuk biter mi ya da performans kaybı yaşar mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bende 6s kullanıyorum konuyu açmaya üşenmiştim.Aynı soruları bende sorabilirmiyim?

Bataryayı değiştirip geçmeniz daha sağlıklı olur. Büyük ihtimalle az da olsa batarya kullanımı artacaktır.

%82 Çok da kötü değil. iPhone 8 Plus kullanıyorum ve %83'de şu an. Bayağı uzun süreler gidiyor. Güncelleyin.

Pil değişimini neye göre karar verdiniz? %82 yazdığı için mi, yoksa günlük kullanımda birkaç kez takma gereksinimi mi duyuyorsunuz?

Pil durumunda servis yazana kadar kullanmaya devam edeceğim. Sabah 08:00'den 24:00'a kadar bana yetiyor.

Bulunduğunuz sürüm ile geçmek istediğiniz sürüm arasında kritik güvenlik güncelleştirmeleri mevcut. Kullandığınız cihaza sahibim. Sabah 6:30 da şarjdan çektiğim iphone se an itibari ile %41 batarya ile yanımda duruyor. 2020 aralık ayından beri kullanıyorum. Pil sağlığı ise %85.

Günü gününe güncelleştirme veren bu güzel ekosistemin tadını çıkartın, cihazınızı güncelleştirmelerden mahrum bırakmayın.

Sırf güvenlik yamaları için bile güncel sürümlere geçilir.
Hocam peki her geçen güncellemede IPhone'lar yavaşlatılıyor deniyor bu yanlış bir bilgi midir?

@AWH Nsar Öyle bir şey olsa yıllarca iPhone kullanıp da tekrar iPhone almaz insanlar. Batarya çok zayıfladıysa performansı düşürmeyi önerir cihazınız. O da tercihinize kalmış. Güncellemeler ile alakası da yok zaten bunun. Ani kapanmaları önlemek amacıyla uzun süredir telefonda bulunan bir seçenek.

Teşekkürler hocam iyi akşamlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…