A AhmetDenizcioğlu Femtopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2021 #1 Merhabalar. iPhone SE 2020 almayı düşünüyorum fakat adaptör konusunda kafam oldukça karıştı. Bilgisayarımda Type-C girişi var, bu giriş ile telefonu şarj etmem mümkün mü? Bunu soruyorum çünkü iPhone ile alakalı en ufak bir bilgim yok. Teşekkürler.
Merhabalar. iPhone SE 2020 almayı düşünüyorum fakat adaptör konusunda kafam oldukça karıştı. Bilgisayarımda Type-C girişi var, bu giriş ile telefonu şarj etmem mümkün mü? Bunu soruyorum çünkü iPhone ile alakalı en ufak bir bilgim yok. Teşekkürler.
recaii Hectopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 1.205 Makaleler 1 Çözümler 3 17 Şubat 2021 #2 Evet kablosuz şarj pad ile üstüne koyup şarj edilebilir. (okumadan yazmışım kusura bakmayın)
Mehmet A Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 10.255 Çözümler 26 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2021 #3 Kabloyu takacak giriş varsa olur. Galiba kablosu type c. Uyar sorun olmaz.
kanyewestlover911 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 1.335 Makaleler 3 Çözümler 10 17 Şubat 2021 #4 iPhone kablosu Lightning girişlidir. Type-C'ye uymaz. Ya kendi adaptörüyle şarj edeceksiniz ya da kablosuz şarj aleti ile.
iPhone kablosu Lightning girişlidir. Type-C'ye uymaz. Ya kendi adaptörüyle şarj edeceksiniz ya da kablosuz şarj aleti ile.
Xoloth Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Haziran 2014 Mesajlar 4.311 Makaleler 7 Çözümler 31 17 Şubat 2021 #5 kanyewestlover911 dedi: iPhone kablosu Lightning girişlidir. Type-C'ye uymaz. Ya kendi adaptörüyle şarj edeceksiniz ya da kablosuz şarj aleti ile. Genişletmek için tıkla... Keşke okuyarak yazsaydınız cevabı. Soruya gelince. Evet, bilgisayarınızdaki Type-C girişi ile şarj edebilirsiniz.
kanyewestlover911 dedi: iPhone kablosu Lightning girişlidir. Type-C'ye uymaz. Ya kendi adaptörüyle şarj edeceksiniz ya da kablosuz şarj aleti ile. Genişletmek için tıkla... Keşke okuyarak yazsaydınız cevabı. Soruya gelince. Evet, bilgisayarınızdaki Type-C girişi ile şarj edebilirsiniz.
G3258 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2015 Mesajlar 1.661 Makaleler 5 Çözümler 5 17 Şubat 2021 #6 Yavaş şarj olur.
kanyewestlover911 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 1.335 Makaleler 3 Çözümler 10 17 Şubat 2021 #7 Xoloth dedi: Keşke okuyarak yazsaydınız cevabı. Soruya gelince. Evet, bilgisayarınızdaki Type-C girişi ile şarj edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Pardon, ben o giriş ile telefonu şarj edecek sanmıştım.
Xoloth dedi: Keşke okuyarak yazsaydınız cevabı. Soruya gelince. Evet, bilgisayarınızdaki Type-C girişi ile şarj edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Pardon, ben o giriş ile telefonu şarj edecek sanmıştım.