CLANSA Hectopat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 1.345 Makaleler 1 Çözümler 5 27 Kasım 2022 #21 go ask alice dedi: Oyun oynamıyorsanız alınır. Bende güvenilir 2. elini bulsam direkt alacağım. Aralık ayındaki vade günümü bekliyorum ama şimdiden bakıyorum. Genişletmek için tıkla... PUBG Mobile oynuyorum hocam. Şarj biterse takıyorum dolmasını bekliyorum zaten çok aktif hayatım yok şarjım bitti ay ne yapacağım telaşı yok yani.
go ask alice dedi: Oyun oynamıyorsanız alınır. Bende güvenilir 2. elini bulsam direkt alacağım. Aralık ayındaki vade günümü bekliyorum ama şimdiden bakıyorum. Genişletmek için tıkla... PUBG Mobile oynuyorum hocam. Şarj biterse takıyorum dolmasını bekliyorum zaten çok aktif hayatım yok şarjım bitti ay ne yapacağım telaşı yok yani.
509401 Hectopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 6.248 Çözümler 36 27 Kasım 2022 #22 CLANSA dedi: PUBG Mobile oynuyorum hocam. Şarj biterse takıyorum dolmasını bekliyorum zaten çok aktif hayatım yok şarjım bitti ay ne yapacağım telaşı yok yani. Genişletmek için tıkla... Hocam PUBG Mobile oynuyorsanız iş daha kötü. Lütfen batarya testlerine bakıp alın alacaksanız.
CLANSA dedi: PUBG Mobile oynuyorum hocam. Şarj biterse takıyorum dolmasını bekliyorum zaten çok aktif hayatım yok şarjım bitti ay ne yapacağım telaşı yok yani. Genişletmek için tıkla... Hocam PUBG Mobile oynuyorsanız iş daha kötü. Lütfen batarya testlerine bakıp alın alacaksanız.
Coturismail Hectopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 1.361 Çözümler 2 27 Kasım 2022 #23 Telefonda oyun mu oynayacaksınız? Gözünüze yazık. İlerde sorun olur.
CLANSA Hectopat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 1.345 Makaleler 1 Çözümler 5 27 Kasım 2022 #24 509401 dedi: Hocam PUBG Mobile oynuyorsanız iş daha kötü. Lütfen batarya testlerine bakıp alın alacaksanız. Genişletmek için tıkla... Hocam benim 7'de 2300MAh'lık batarya taktık telefoncuda. Çünkü yetmiyordu batarya. SE alırsam aynısını takacağım zaten. Bu batarya idare ediyor beni genelde PC başındayım zaten.
509401 dedi: Hocam PUBG Mobile oynuyorsanız iş daha kötü. Lütfen batarya testlerine bakıp alın alacaksanız. Genişletmek için tıkla... Hocam benim 7'de 2300MAh'lık batarya taktık telefoncuda. Çünkü yetmiyordu batarya. SE alırsam aynısını takacağım zaten. Bu batarya idare ediyor beni genelde PC başındayım zaten.