Yakın zamanda Samsung Galaxy A11'i satıp iPhone SE 2020 almayı düşünüyorum fakat batarya çok kafamı kurcaladı. A11'de 4000 mAh batarya var ve çok fazla memnunum 1.5 günü çok rahat çıkartabiliyorum fakat iPhone SE'nin 1900 mAh civarı. Sizce bu durum göz ardı edilir mi yoksa kötü bir bataryası mı var?
Ben iPhone X kullanıyorum yanlış hatırlamıyorsam 2615 mAh bataryası vardı 1,5-2 gün rahat çıkartabiliyor, işlemcileri fazla güç tüketmiyor zaten ama yavaş şarj oluyor ondan şikayetçiyim kafanıza taktıysanız SE 2020 almayı alın ama kafanız hala karışıyorsa Mi Note 10 Lite veya S10 Lite bakabilirsiniz ikisi de gayet kalitelidir
Sosyal medya için ise iPhone alabilirsiniz ama oyun için önermem üzebilir batarya konusunda (özellikle PUBG Mobile oynanacaksa), ama sosyal medyada iPhone daha iyi çünkü İnstagram vb ona göre optimize ediyor
Sabah 7’den akşam 6’ya kadar dışarıda oluyorum. Akşam eve geldiğimde %40 civarı şarj kalmış oluyor. Oyun oynamam, sosyal medya ve telefon görüşmelerini yaparım sadece.
Yakın zamanda Samsung Galaxy A11'i satıp iPhone SE 2020 almayı düşünüyorum fakat batarya çok kafamı kurcaladı. A11'de 4000 mAh batarya var ve çok fazla memnunum 1.5 günü çok rahat çıkartabiliyorum fakat iPhone SE'nin 1900 mAh civarı. Sizce bu durum göz ardı edilir mi yoksa kötü bir bataryası mı var?