D dopeboy Megapat Katılım 24 Ağustos 2016 Mesajlar 476 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2021 #1 Merhabalar. iPhone SE 2020 cihazım için sağlam, Pil'i hızlı yıpratmayacak, güvenilir bir powerbank almayı düşünüyorum. Cihazla beraber gelen stok (5W) şarj adaptörüne en yakın akımı verecek powerbank modellerine bakıyorum. Önerdiğiniz var mı?
Merhabalar. iPhone SE 2020 cihazım için sağlam, Pil'i hızlı yıpratmayacak, güvenilir bir powerbank almayı düşünüyorum. Cihazla beraber gelen stok (5W) şarj adaptörüne en yakın akımı verecek powerbank modellerine bakıyorum. Önerdiğiniz var mı?
DarKSaGaa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 5.991 Makaleler 21 Çözümler 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Haziran 2021 #2 Philips, Samsung, Duracell gibi markalar sağlamdır. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Haziran 2021
Erkandanotesi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 1.806 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek DVTFL'de Bir Öğrenci 13 Haziran 2021 #3 Bütçe sınırsız mı ya, artık bence öneri konularında bütçe belirtmek zorunlu olmalı.
D dopeboy Megapat Katılım 24 Ağustos 2016 Mesajlar 476 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2021 #4 DarKSaGaa dedi: Philips, Samsung, Duracell gibi markalar sağlamdır. Genişletmek için tıkla... Xioami çok önermişler. Kullanma şansın oldu mu? Erkandanotesi dedi: Bütçe sınırsız mı ya, artık bence öneri konularında bütçe belirtmek zorunlu olmalı. Genişletmek için tıkla... 150 TL diyelim.
DarKSaGaa dedi: Philips, Samsung, Duracell gibi markalar sağlamdır. Genişletmek için tıkla... Xioami çok önermişler. Kullanma şansın oldu mu? Erkandanotesi dedi: Bütçe sınırsız mı ya, artık bence öneri konularında bütçe belirtmek zorunlu olmalı. Genişletmek için tıkla... 150 TL diyelim.
DarKSaGaa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 5.991 Makaleler 21 Çözümler 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Haziran 2021 #5 Denemedim fakat önerdiklerim fena değil, uzun ömürlüdür.
D dopeboy Megapat Katılım 24 Ağustos 2016 Mesajlar 476 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2021 #6 DarKSaGaa dedi: Denemedim fakat önerdiklerim fena değil, uzun ömürlüdür. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Haziran 2021
DarKSaGaa dedi: Denemedim fakat önerdiklerim fena değil, uzun ömürlüdür. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler.