Normal bir sosyal medya kullanıcı olarak gün içerisinde batarya üzer mi acaba? Instagram, Twitter'i WhatsApp ve YouTube kullanımından bahsediyorum. Gün içerisinde 3 4 saat boyunca genelde.
İncelemelere bakarsak Telefonun tek sorunu batarya gibi gözüküyor. Diğer konularda rakiplerinden önde gibi.
Şahsen ben bu telefonu 4.7 inch diye aldım diyebilir miyim? Eh. Ama kullanım rahatlığı ve cepteki yok derecesine olan portatifliği iyi ki aldım dedirttiriyor.Apple gerçekten premium hissi veren ve insanların ne istediğini bilen bir firma. Zaten en değerli şirket olması bunu gösteriyor. Fakat 2020 yılında bir telefon çıkartıyorsunuz ve ekran 4.7 inch ve pil gerçekten çok az. Başarılı bir telefon ve ucuza satılması için yeni modellerden daha da alt düzeyde olması gerekiyor farkındayım. Ama her şeye rağmen bu modelin gerçekten şu anda çok satıldığını düşünüyorum.
Sonuna kadar haklısın. 3 ay önce XR ve SE arasında kaldım ve tercihimi XR dan yana kullandım pil ve ekran boyutu daha iyi olduğu için. Şuanda 4900 TL ödeyerek 5 yıl güncelleme alacak bir telefon varsa haksızsın derdim fakat sonuna kadar haklısın böyle bir telefon SE dışında yokŞahsen ben bu telefonu 4.7 inch diye aldım diyebilir miyim? Eh. Ama kullanım rahatlığı ve cepteki yok derecesine olan portatifliği iyi ki aldım dedirttiriyor.
Ben çipine bayılıyorum bunun. Oldukça hızlı ve güçlü. Tek tık aksamıyor, direkt işlerimi yapıyor.
Sonuna kadar haklısın. 3 ay önce XR ve SE arasında kaldım ve tercihimi XR dan yana kullandım pil ve ekran boyutu daha iyi olduğu için. Şuanda 4900 TL ödeyerek 5 yıl güncelleme alacak bir telefon varsa haksızsın derdim fakat sonuna kadar haklısın böyle bir telefon SE dışında yokApple ne kadar pahalı olsa da kalitesi tartışılmayacak bir firma olduğunu düşünüyorum.
Batarya kapasitesi düşük olmasa benimde radarımda olabilecek bir telefon. Şuan 4000mAh bataryaya sahip telefon kullanıyorum. Yarısından daha az bir kapasiteye düşmeyi düşünmek bile istemem. Hali hazırda 4000mAh bile tam günü, araç içi navigasyon ile yarım günü çıkartırken 1821mAh kapasite ile uğraşılmaz. 10.000mAh Powerbank ile günde 3-4 kere şarj ederim sanırım. Benim gibi telefonu çok sık kullanan birisi için batarya kısmı üzüyor. Yoksa özellikleriyle ve fiyatıyla daha iyisi yok.