iPhone SE 2020 iOS 26 (18.7) güncellenmeli mi?

mrmarcellus

Kilopat
Arkadaşlar kimisi güncellemenin iyileştirmeler içerdiğini (batarya ve kullanım) söylüyor kimisi ise telefona eskitme uygulandığını ve şarjın su gibi gittiğini söylüyor. Sizce hangisi doğru ve hangisini yapmalıyım? Telefonumu güncellemeli miyim sizce? Çoğu şarj iyileştirme videosunda güncellemenin iyi olacağı söyleniyor.

Arkadaşlar kimisi güncellemenin iyileştirmeler içerdiğini (batarya ve kullanım) söylüyor kimisi ise telefona eskitme uygulandığını ve şarjın su gibi gittiğini söylüyor. Sizce hangisi doğru ve hangisini yapmalıyım? Telefonumu güncellemeli miyim sizce? Çoğu şarj iyileştirme videosunda güncellemenin iyi olacağı söyleniyor.
1 Ay bekle, bug v.b durumlar gelişsin, sonra test videolarını izleyip karar verebilirsin.

11'i 18.5'te tutacağım ben de bu süre zarfında.

1 ay bekle, bug vb durumlar gelişsin, sonra test videolarını izleyip karar verebilirsin.

11'i 18.5'te tutacağım ben de bu süre zarfında.

Ben de 16 Pro'yu sizin gibi yapmayı düşünüyorum. Bir yandan da güncellesem mi? Diye düşünmüyor değilim.

Adaptif güç modu işe yarıyor diyenler var. Kasma ve pilin hızlı bitmesi sorunu ise geçici diye düşünyorum Apple kendisi de açıklama yaptı bu konuda. Büyük bir güncelleme olduğu için birkaç gün bu sorunlar normalmiş.

Bende 16 pro yu sizin gibi yapmayı düşünüyorum.Bir yandan da güncellesem mi? diye düşünmüyor değilim.
Son 10 yıldır güncellemelerde şunu öğrendim, güncelle-me aslında olumsuzluk içeriyor; "biz düzgün yapamadık hala, size de yeni bir özellik varmışımsı gibi satıyoruz %90, atlayanlarla da deneyeceğiz durumları vallahi" o yüzden bekliyorum, beklediğime de hiç pişman olmadım ancak güncellediğime değdi diyebileceğim herhalde 4 ay önce başka bir şeyin sürücüsüydü. 5090'lar bile problemli gelmişken, iphone XX olsa da beklemek sağduyulu* bir davranış olur.

"Planned Obsolescence" yani Planlı eskitme deseler de, orjinal adı premature obsolence "erken eskime", bunu maksimum 7 yıla sabitlemeye çalışacaklar mı acaba 17 ile onu merak ediyorum. Diğer firmalar 7 yıl garanti vermeye başladı zira.

*Gerçi sağduyu son jenerasyonlarda herhangi bir konuda yüklü gelmiyor. :/

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı