Emin Dmr Hectopat Katılım 5 Şubat 2023 Mesajlar 1.524 Çözümler 18 Dün 20:44 #1 Merhaba, şu anda iPhone SE 2020 cihazım iOS 18'de çalışıyor. Sence bu sürüme güncellemeye değer mi? Teşekkürler.
Merhaba, şu anda iPhone SE 2020 cihazım iOS 18'de çalışıyor. Sence bu sürüme güncellemeye değer mi? Teşekkürler.
muratscd Hectopat Ekipman Ustası Dizüstü Cerrahı Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 6.182 Çözümler 26 Yer Florida Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 A515-58-50LB/Playstation 5 Slim Digital Cinsiyet Erkek Dün 20:47 #2 Tabii ki de hayır.
Jeffrey Hardy Femtopat Katılım 14 Kasım 2025 Mesajlar 147 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:47 #3 Ekran suren azalsin istiyorsan yukleyebilirsin. Fakat halinden memnunsan yukleme.
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 8.299 Makaleler 2 Çözümler 40 Dün 20:49 #4 Hocam zaten ele avuca sığmaz bir bataryası var onun, yükleme bence.
A Asilcoy Decapat Katılım 30 Ekim 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:50 #5 yuklersen batarya sorunu yaşarsın bana sorarsan yükleme
Emin Dmr Hectopat Katılım 5 Şubat 2023 Mesajlar 1.524 Çözümler 18 Dün 21:06 #6 muratscd dedi: Tabii ki de hayır. Genişletmek için tıkla... Jeffrey Hardy dedi: Ekran suren azalsin istiyorsan yukleyebilirsin. Fakat halinden memnunsan yukleme. Genişletmek için tıkla... Deiinzz dedi: Hocam zaten ele avuca sığmaz bir bataryası var onun, yükleme bence. Genişletmek için tıkla... Asilcoy dedi: Yuklersen batarya sorunu yaşarsın bana sorarsan yükleme Genişletmek için tıkla... Bazı arkadaşlarım yükleyebilirsin dedi hocalarım. O yüzden bu konuyu açma gereği duydum. Cevaplarınız için çok teşekkür ediyorum. Yüklemeyeceğim muhtemelen.
muratscd dedi: Tabii ki de hayır. Genişletmek için tıkla... Jeffrey Hardy dedi: Ekran suren azalsin istiyorsan yukleyebilirsin. Fakat halinden memnunsan yukleme. Genişletmek için tıkla... Deiinzz dedi: Hocam zaten ele avuca sığmaz bir bataryası var onun, yükleme bence. Genişletmek için tıkla... Asilcoy dedi: Yuklersen batarya sorunu yaşarsın bana sorarsan yükleme Genişletmek için tıkla... Bazı arkadaşlarım yükleyebilirsin dedi hocalarım. O yüzden bu konuyu açma gereği duydum. Cevaplarınız için çok teşekkür ediyorum. Yüklemeyeceğim muhtemelen.