Bataryanız eski, muhtemelen telefon sıcakken hantallaşıyordur. Normal.Arkadaşlar öncelikle iyi günler,
iPhone SE 2020 pil sağlığı 77 olan bir cihazım var. Bazen harbiden hantallaşıyor ve sık sık olmasa da anlık donmalar yapıyor. Sebebi ne olabilir? Sizce ne yapmalıyım?
Arkadaşlar öncelikle iyi günler,
iPhone SE 2020 pil sağlığı 77 olan bir cihazım var. Bazen harbiden hantallaşıyor ve sık sık olmasa da anlık donmalar yapıyor. Sebebi ne olabilir? Sizce ne yapmalıyım?
tamamdır deneyeceğim.ayarlarda arka plan kullanım diye birşey var kapatırsanız düzelir
IPhone'da pil saglıgı 80'lerin altına düştügünde kasmalar yaşanıyor.
pili orijinali ile değiştirmeyi düşünüyorum da kayseri de yetkili servisi yok sanırım. ve pili değiştirdiğimde su geçirme yönünde sıkıntı olur mu ?Bataryanız eski, muhtemelen telefon sıcakken hantallaşıyordur. Normal.
Yetkili serviste yaparsanız skıntı olacağını sanmıyorum, olsa bile yeniden hallederler. sadece verdikleri faturayı, fişi vs. kaybetmeyin.tamamdır deneyeceğim.
pili orijinali ile değiştirmeyi düşünüyorum da kayseri de yetkili servisi yok sanırım. ve pili değiştirdiğimde su geçirme yönünde sıkıntı olur mu ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.