iPhone SE 2020 mi yoksa iPhone 8 Plus mı?

TheKemalist

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Amd Ryzen 5 5600x
XFX Radeon RX 6700 Speedster SWIFT
MSI A520M-A PRO
GSKILL 8GB (2x8GB) RipjawsV DDR4 3200Mhz CL16
Crucial 1TB P3 Plus Serisi NVMe M.2 SSD
ZALMAN N4 Rev.1 Mesh MegaMax 600W
Tecno Nightingale-N1
Razer Ornata v3 Tenkeyless
Razer Cobra Pro
GAMEBOOSTER 23.8" GB-2410FFW 1Ms 100Hz IPS FHD
EVEREST EWN-141BT 150MBPS KABLOSUZ-N / BLUETOOTH 4.0 USB ADAPTÖR
Meslek
Öğrenci
iPhone 6S 32 GB kullanıyorum ya IP SE 2020'ye geçeceğim ya da IP 8 Plus'a siz hangisini önerirsiniz? İP6S'den şikayetci olduğum şeyler, şarjının hızlı bitmesi, çok ısınması bir de yetersiz depolama.

Son düzenleyen: Moderatör:
iPhone düşünüyorsanız yurt dışı temiz iPhone 12 bulabilirsiniz.

Kayıtlı cihaz istiyorsanız ikinci el S20 öneririm.
Maalesef 2 cihazda 2. Elde yok sarı sitede bulamadım

İkisi arasından ekran bataryası sorun olmayacaksa SE2020. 8 Plus da batarya sağlığı ve kullanım senaryosuna bağlı olarak günü çıkartsa da biraz zorlar. Fakat 7 bin bütçeye çıkmışken biraz daha ekleyip en azından X,XR,XS tarzı cihazlar alınabilir.

İkisi arasından ekran bataryası sorun olmayacaksa SE2020. 8 Plus da batarya sağlığı ve kullanım senaryosuna bağlı olarak günü çıkartsa da biraz zorlar. Fakat 7 bin bütçeye çıkmışken biraz daha ekleyip en azından X, XR, XS tarzı cihazlar alınabilir.

Maalesef daha fazla çıkamam ve çıkabilsemde iPhone X almam iPhone SE 2020 şu an 6K ve bence benim için en mantıklısı.

Maalesef daha fazla çıkamam ve çıkabilsemde iPhone X almam iPhone SE 2020 şu an 6K ve bence benim için en mantıklısı.
Ekran boyutu sorun olmayacaksa alıp geçebilirsin. A13 var sonuçta.

Ekran boyutu sorun olmayacaksa alıp geçebilirsin. A13 var sonuçta.

Ekran boyutu 6S ile aynı diye biliyorum ve şu an 6S kullanıyorum boyutu tam bana göre benim ellerimde küçük olduğu için çok rahat.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı